EVENIMENTE

Zilele Biz 2015

Un eveniment pentru cei care stiu ca nu stiu tot,

Zilele Biz 2015!

Revista Biz organizeaza in perioada 9-13 noiembrie  cea de a 14-a editie a evenimentului Zilele Biz,  la Hotel Novotel, Bucuresti.

Cel mai relevant eveniment business-to-business din Romania va asteapta cu un maraton de cinci zile, ce va reuni cinci domenii de business  –

  • Antreprenoriat,
  • Inovatie,
  • Management,image001
  • CSR,
  • Media & Marketing.

Cu fiecare editie, Zilele Biz se diferentiaza de alte evenimente de business prin continut de calitate si invitati care inteleg ca o prezentare buna nu inseamna un profil de companie.”  – spune Marta Usurelu, redactor sef al revistei Biz, organizatorul evenimentului.

Zilele Biz 2.1

    Conferinta reuneste nume puternice din domeniul de business din Romania, antreprenori si manageri cu vizune, specialisti si consultanti. Audienta conferintei este specializata pe fiecare zi, pe temele conferintei, reunind manageri, antreprenori, specialisti in comunicare, consultanti, investitori, ONG-uri si reprezentanti media. Participantii sunt invitati sa ia parte si la sesiuni si workshop-uri dedicate segmentelor de Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR, Media & Marketing. Zeci de speakeri vor prezenta idei si studii de caz prin prisma experientei lor.

Daca esti unul din cei de jos nu veni…Daca insa  vrei sa inveti, sa progresezi, sa evoluezi… te asteptam!

[Best_Wordpress_Gallery id=”73″ gal_title=”BIZZ”]

Detalii despre speakerii prezenti la editia de anul acesta si programul evenimentului gasiti pe www.zilelebiz.ro .

Evenimentul se afla la cea de-a 14-a editie si va avea loc in perioada 9-13 Noiembrie, la Hotel Novotel, Bucuresti.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *