Povestea mea…Romania!

“poVESTE DIN ROMÂNIA

Un concurs pentru toată lumea…

Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de Afaceri și Turism (DIMMMAT) prin Autoritatea Națională de Turism (ANT) lansează competiția de filme pentru amatori “poVESTE DIN ROMÂNIA”, inițiativă care se înscrie în campania de promovare a brandului de țară.

poveste din Romania

Ești român sau ești străin, contează mai puțin. Așteptăm de la tine (po)VEȘTI din România! Un vechi proverb spune că “O imagine face cât o mie de cuvinte”, iar acum poți face cunoscută povestea acelor locuri care te-au impresionat. Realizează un film de maxim 5 minute în care să prezinți într-o manieră personală şi autentică o zonă cu o frumusețe aparte, povestea unor oameni frumoși sau tradiții ce se pierd în negura timpului și înscrie-te în competiția “poVESTE DIN ROMÂNIA” Prin filmul tău putem arăta lumii de ce România merită vizitată. Pe lângă aprecierea prietenilor care vor viziona și vota filmul tău, te așteaptă și premii atractive.

Detalii despre concurs şi Regulamentul Oficial al competiţiei pot fi găsite pe www.romania.travel, iar înscrierea se face în perioada 20 august – 17 septembrie.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?