Baccarat, unul dintre cele mai nobile jocuri de noroc

De ce cazinourile online iubesc, dar se și tem de baccarat, unul dintre cele mai populare jocuri de noroc din lume?

Baccarat este unul dintre cele mai nobile jocuri de noroc, ceea ce înseamnă că jucătorii care îl joacă au parte de un adevărat joc al aristocraților.

Adevărul este că, baccaratul are o istorie încărcată de bogăție, fiind unul dintre puținele jocuri de noroc care și-au păstrat farmecul original. Cazinourile terestre dispun de mai multe versiuni de baccarat decât o fac cele online, in jocuri ca la aparate, care în secțiunea Live se axează mai mult pe blackjack și ruletă.

baccarat

De exemplu, cazinourile din Macau, de când le-au detronat pe cele din Las Vegas în 2006, au făcut mai mulți bani decât în orice alt oraș din lume cu acest joc. Anul trecut, 40 cazinouri din Macau au realizat peste 88% din cele 33,2 miliarde de dolari numai din jocul de baccarat. Cazinourile din Singapore câștigă, de asemenea, o mare parte din veniturile obținute din joc, în timp ce Las Vegas-ul a obținut un procent de  18% din câștigul total al cazinourilor din baccarat. Cu toate acestea, dacă se discuta de un  success atât de mare în cazul cazinourilor offline, de ce nu profită și cele online de popularitatea acestui joc de noroc?

În primul rând, mulți dintre clienții de pe platformele online preferă jocurile foarte populare, așa cum sunt cele de blackjack, sloturi și ruletă. Baccarat-ul este un joc care nu este atât de prezent în cazinourile din România și în cele din Europa. Așadar, lipsa popularității reprezintă un mare minus al jocului, pe care platformele online de cazinou nu știu să-l speculeze în favoarea lor. Un al doilea motiv este faptul că jocul, în forma sa actuală, este mai mult o formă de pariere pe rezultat (pe Bancher, Jucător sau pe Egalitate).

Ceea ce înseamnă că jucătorul nu este implicat în mod direct, iar acțiunea nu depinde de acesta. Baccaratul este un joc care se apropie foarte mult de blackjack, așa că, dacă s-ar marja pe această similitudine, cazinourile online ar obține un număr ridicat de jucători. Desigur, unul dintre motivele pentru că jucătorii ar trebui să iubească acest joc este unul dintre argumentele invocate de către cazinouri pentru a nu-l promova atât de mult: are unul dintre cele mai mici avantaje ale casei ( în cazul parierii pe Bancher sau Jucător – 1, 2%).

Baccaratul este un joc de noroc care este pe placul jucătorilor ce mizează pe sume foarte mari (high rollers). Aceștia activează în special în cazinourile terestre din Asia, ceea ce înseamnă că valoarea câștigurilor care poți obținute de cazinouri este una foarte ridicată. Dar, la fel de bine, reversul medaliei se poate manifesta: cazinourile pot pierde la fel de mulți bani, dacă jucătorii reușesc să câștige.

Per ansamblu, un lucru este cert: baccaratul a început să câștige în popularitate în mediul online, așa cum se întâmplă în cazinourile din Asia și America. Cu siguranță că, mizându-se pe o mediatizare cât mai bună, nu peste mult timp, atât cazinourile, cât jucătorii vor putea beneficia de mulțimea de avantaje oferite de jocul de baccarat.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?