WIZZ AIR ANUNȚĂ REDUCERI DE PÂNĂ LA 50% LA ZBORURI SELECTATE

ASTAZI 30 OCTOMBRIE WIZZ AIR ANUNȚĂ REDUCERI DE PÂNĂ LA 50% LA ZBORURI SELECTATE

 

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai verde* linie aeriană din Europa, a anunțat pentru astăzi reduceri de până la 50%** pentru zboruri selectate. Promoția este valabilă pentru toți clienții (până la ora 23:59), călătoriile putând avea loc la orice dată. Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicatia mobil Wizz.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și pot recupera 100% din tariful achitat inițial imediat, sub formă de credit, și pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

 

Wizz Air a fost una dintre primele companii aeriene care au introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătățite, pentru a asigura sănătatea și siguranța pasagerilor și a echipajului său. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport. Pentru mai multe informaţii accesaţi  videoclipul Wizz Air despre procedurile de sănătate şi securitate.

Va puteti face planuri pentru anul viitor, poate prin vara, toamna. Eu ma gandeam la un drum in Sevilla sau St Petersburg. Din ce am inteles sunt preturi foarte bune si pentru Viena si Praga pentru luna aprilie. Mergeti pe site la ei si dati pe planificare si cautati destinatia preferata si o sa vedeti preturile pe toata luna in care doriti sa zburati. Noi asa facem cand vrem sa gasim cele mai bune tarife la o destinatie anume. Toti asteptam cu nerabdare sa putem zbura linistiti,, sa ne bucuram de acest sentiment frumos pe care ti-l da mersul cu avionul.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.