DE STIUT!

Check in-ul automat la Wizz Air

Cum faci check in-ul automat la Wizz Air

WIZZ AIR ÎȚI FACE CĂLĂTORIA MAI UȘOARĂ  ALEGE CHECK-IN-ul AUTOMAT ȘI SALVEAZĂ TIMP

Wizz Air, cea mai verde linie aeriană din Europa și principalul transportator low cost din Europa Centrală și de Est a introdus noul serviciu „Check-in-ul Automat” care permite pasagerilor să obțină permisul de îmbarcare cu 50 de ore înaintea zborului.

Sistemul de rezervare va face check-in-ul pasagerilor care au achiziționat acest serviciu, cu 50 de ore înainte de îmbarcare, va aloca automat un loc (aleatoriu sau la alegere) și va trimite cartea de îmbarcare prin email. Serviciul poate fi adăugat în timpul rezervării zborului sau pe pagina intinerariului. Auto Check-in-ul este inclus în pachetul WIZZ Plus, dar poate fi adăugat la Wizz Flex, check-in-ul de la aeroport, WIZZ Partener Flexibil de călătorie sau WIZZ Priority. Auto Check-in este valabil pentru o taxă de până la 1,50 Euro per pasager pentru fiecare zbor. Pentru mai multe informați despre produs, termeni și condiții puteți accesa: https://wizzair.com/ro-ro/informatii-si-servicii/servicii-wizz/check-in-automat

wizz-air

Wizz Air își îmbunătățește constant serviciile și portofoliul de produse pentru a satisface nevoile călătorilor și pentru a face procesul de rezervare mai ușor. Check-in-ul automat se alătură varietății de produse din portofoliul WIZZ care se află în continuă extindere. Compania oferă servicii variate pentru a veni în întâmpinarea pasagerilor pentru ca aceștia să se bucure la maxim de călătoria lor WIZZ – detalii despre aceste produse sunt disponibile pe wizzair.com.

Paulina Gosk, Wizz Air Corporate Communications Manager declară: „Suntem încântați să anunțăm adăugarea unui alt serviciu inovator portofoliului nostru aflat într-o continuă creștere. Timpul devine din ce în ce mai important atunci când planifici o călătorie de afaceri sau o vacanță. Cu noul nostru serviciu Auto Check-in pasagerii pot salva timp pentru că nu mai au sarcina de a verifica și a descărca permisul de îmbarcare WIZZ. Monitorizăm constant tendințele consumatorilor și continuăm să dezvoltăm noi produse și servicii pentru a face călătoria pasagerului cât mai ușoară.”

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.