Huawei Store Oferte Iarna 2022

Huawei Store Oferte Iarna 2022

Nou-fangled Huawei store oferte iarna 2022 o campanie este introdusă de Huawei de reducere la articolele selectate. Acum puteți lua produsul preferat la prețuri promoționale.

Huawei vision s65 este unul dintre cele mai de succes produse de pe piață. Un televizor inteligent modern pe care îl puteți cumpăra la un preț mic astăzi. Afișează un ecran clar, însoțit de sisteme de sunet ale 4 difuzoare. Cu toate acestea, este disponibil la un preț redus.

Huawei și-a lansat produsul inovator, care sunt difuzoarele inteligente Sound Joy. Acesta cuprinde 4 unități de difuzoare capabile să emită 79 dba și 2m audio. Difuzorul suportă Bluetooth 5.2 și are certificare ip67 pentru protecție împotriva elementelor care pretind o absorbție sigură de mai puțin de 1 metru de apă timp de 3o minute. Are o baterie mare de 8800 mAh cu un timp de redare de 26 de ore. Înălțimea sa este de 202 mm, diametrul său este de 73 mm și greutatea sa este de 680 de grame. Conectivitatea sa acceptă funcția shake to pair, transfer instantaneu a unei piese. Are un asistent vocal încorporat pentru mementouri, note și multe altele. În plus, puteți beneficia de vouchere gratuite cu articolele selective.

Un dispozitiv diferit și foarte competent al Huawei mate pad 11 care acceptă introducerea stiloului, accesibil într-o sumă redusă; poate fi conectat cu tastatura. Are Wi-Fi, dual-band, care vă poate oferi o viteză mare de transfer de date. Pentru cea mai rapidă navigare, a fost introdus sistemul HarmonyOs. Este disponibil intr-o culoare gri.

Huawei p40 lite cu 4 camere din spate, filmează mai larg, mai aproape și clar și faceți portrete cinematografice cu lentile bokeh, apoi treceți la un obiectiv macro. Creează un aspect ca și cum ai captura direct din studio. Cu bateria sa mare de 4200 mAh, puteți supraviețui întregii zile cu o singură încărcare. Se va încărca 70% într-o jumătate de oră. Designul este realizat dintr-o curbă pe patru laturi, astfel încât să arate mai elegant. Are un afișaj cu vizualizare completă de 6,4 puncte și are și o caracteristică cheie puternică a jocurilor. Puteți juca și descărca cele mai solicitante jocuri la cea mai bună rezoluție HD. Spațiul de stocare al telefonului este de 6 GB ram și un slot pentru card micro-sd este o opțiune. Dar este suficient pentru a vă oferi cea mai bună viteză de rulare fără a afecta telefonul.

Articolele enumerate din partea superioară sunt câteva dintre ofertele Huawei; puteți vizita acest site și puteți verifica produsele cu atenție.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.