OFERTE SPECIALE

Huawei Gt3

Recenzie Huawei Gt3

Huawei dezvăluie o gamă de ceasuri inteligente care ajută la urmărirea activității zilnice. Caracteristica cheie a ceasului inteligent gt3 este trackerul de fitness. Urmează o detaliată a recenzie Huawei gt3. Acest ceas inteligent are un design elegant, este disponibil în diferite culori, arată bine și poate fi purtat de ambele sexe. Merită să cumpărați un ceas Huawei din toate punctele de vedere.

Această tehnologie inovatoare a fost lansată în toată țara. Dacă vrei să fii sănătos și activ în viața de zi cu zi, ar trebui să-ți cumperi un ceas inteligent pentru a-ți monitoriza activitățile sănătoase, sau dacă îți neglijezi sănătatea cu ajutorul unui ceas inteligent, se raportează cu o simplă scuturare. Are tehnologie GPS încorporată pentru a vă înregistra acțiunile în aer liber, pentru a vă monitoriza ritmul cardiac și pentru a vă păstra datele în siguranță. Când ai terminat antrenamentul, vei vedea câte calorii sunt arse, intervalul de activitate, numărul total de pași făcuți; analizați aportul de oxigen, efectul antrenamentului, timpul de recuperare și ritmul cardiac. Acesta este graficul real oferit de Huawei. Ceasurile Huawei au cea mai bună durată de viață a bateriei, care poate dura până la mai mult de 2 săptămâni cu o singură încărcare. În timpul somnului, înregistrează, de asemenea, nivelurile de spO2 din sânge.

Vine cu o grosime de 11 mm. Capacul este realizat din oțel inoxidabil și plastic. Greutatea totală a ceasului este de 42 g fără curea. Ceasul inteligent vă va permite să-l scufundați în apă până la 50 de metri adâncime. Vă puteți înscrie la apeluri vocale și puteți verifica actualizările meteo prin Bluetooth. Ceasurile Huawei acceptă wi-fi, Bluetooth, GPS și o capacitate mare de 570 mAh pentru o baterie. Această tehnologie înaltă vă va oferi toate caracteristicile pe care un smartphone nu le poate oferi. Sunt suficient de capabili să trimită sau să primească, să respingă sau să răspundă la apeluri și, de asemenea, să primească e-mailuri. Ceasul Huawei gt3 este conceput pentru a ține peste 100 de profiluri sportive diferite. Dacă sunteți în căutarea unui ceas sport inteligent, atunci este unul perfect care rulează pe armonie OS.

Ceasul Huawei este unul dintre cele mai vândute ceasuri; sunt doi vânzători ambulanți cu ceasul în dreapta. Vor afișa antrenamente și alte ferestre. Traseul de somn este una dintre cele mai puternice caracteristici ale acestui ceas; vă va arăta o fotografie ușor de citit și vă va garanta acuratețea de la prima mână.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.