OFERTE SPECIALE

BUCUREŞTI – BUDAPESTA CU WIZZAIR

WIZZ AIR ANUNŢĂ O NOUĂ RUTĂ EXTERNĂ,
BUCUREŞTI – BUDAPESTA,
ŞI UN ZBOR NOU INTERN, BUCUREŞTI – CLUJ-NAPOCA

București, 19 ianuarie 2016 – Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, anunţă astăzi lansarea unei noi rute de la Bucureşti către Budapesta, dar şi un nou zbor intern de la Bucureşti la Cluj-Napoca, una dintre cele 5 baze ale companiei în România.
Cursa către Cluj–Napoca va fi operată din 22 iulie, cu 6 zboruri săptămânale, în fiecare zi din săptămână, mai puţin sâmbăta. Zborurile pe ruta Bucureşti – Budapesta vor fi lansate pe 19 septembrie, cu 4 zboruri pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică. Pentru a marca aceste noutăţi, Wizz Air oferă tarife de la 39 RON pentru ruta Bucureşti – Cluj-Napoca şi de la 99 de RON pentru Bucureşti – Budapesta.
În octombrie, Wizz Air a anunțat patru noi zboruri de la Cluj–Napoca spre Alicante, Berlin Schoenefeld, Billund şi Doncaster Sheffield. Compania oferă acum 108 rute către 17 ţări de la cele opt aeroporturi de unde operează.

wizzair
NOILE RUTE WIZZ AIR DIN BUCUREŞTI:
Cluj-Napoca – luni, marţi, miercuri, joi, vineri, incepand cu 22 iulie 2016  – de la RON 39
Budapesta – luni, miercuri, vineri, incepand cu 19 septembrie 2016 – de la RON 99

Wizz Air a transportat mai mult de 4,5 milioane de persoane în 2015 de la aeroporturile din România, comparativ cu 3,9 milioane în 2014. Un eveniment important din 2015 a fost anunțul bazei de la Iași, care va deveni, începând cu luna iulie, a 23-a bază operațională Wizz Air şi cea de-a 6-a bază din România. Totodată, Wizz Air a anunțat în octombrie că va adăuga a 5-a aeronavă la baza din Cluj-Napoca, începând cu luna iulie 2016.
György Abrán, directorul comercial Wizz Air, a declarat: „Suntem încântaţi să adăugăm curse noi, cu tarife scăzute, în România, în condiţiile în care numărul de pasageri transportaţi pe această piață a crescut cu 16% în 2015. Am pregătit aceste noi rute de mai mult timp, ca parte a angajamentului nostru constant pentru România, unde din ce în ce mai mulţi oameni continuă să se bucure de preţurile noastre mici şi de servicii excelente la bord.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *