FILME

Madalina Ghenea goala.

Madalina Ghenea. Frumoasa romanca dezbracata in “Youth”.

E hai. Filmul e mult mai mult de atat dar titlul e genial!

YOUTH/TINEREȚE – UN NOU FILM DE PAOLO SORRENTINO-

DIN 22 IANUARIE ÎN CINEMATOGRAFE

MICHAEL CANE, HARVEY KEITEL, RACHEL WEISZ, PAUL DANO, JANE FONDA, MĂDĂLINA GHENEA

madalina ghenea

Care este subiectul de fapt? In afara de Madalina Ghenea goala…

    Fred și Mick, doi vechi prieteni, se bucură de vacanță într-un hotel de la poalele Alpilor. Fred este un compozitor care nu mai profesează, iar Mike este regizor și se grăbește să ajungă la final cu scenariul următorului film. Cei doi știu că zilele lor sunt numărate și decid să facă față împreună viitorului. Dar în afară de ei, nimeni nu pare să aibă vreo problemă cu trecerea timpului. Sorrentino a ales să spună în YOUTH povestea unui om de optzeci de ani care încearcă să accepte faptul că timpul său se scurge cu rapiditate. Dar filmul este, mai presus de toate, povestea prieteniei dintre doi bătrâni care încearcă să privească împreună spre viitor, și a relației lor cu copiii lor, care privesc viața dintr-o perspectivă diferită. Plus fireste Madalina Ghenea dezbracata!!

[youtube]https://youtu.be/ArU2PMhHur0[/youtube]

     YOUTH/TINEREȚE este al șaptelea film al lui Paolo Sorrentino. Filmul are o distribuţie de excepţie: Michael Caine, câștigătorul premiului Oscar, Harvey Keitel, actrița câștigătoare a premiului Oscar, Rachel Weisz, Paul Dano și câștigătoarea Oscarului, Jane Fonda, sunt o parte din marile nume pe care le veți putea vedea din 22 ianuarie în cinematografe. Frumoasa româncă Mădălina Ghenea întregește această distribuție extraordinară. Madalina Ghenea care apare goala! 🙂

   Filmul este o co-producție italiano-elvețiano-francezo-britanică: Indigo Film în colaborare cu Medusa Film pentru Italia; Barbary Films, Pathé și France 2 Cinéma pentru Franța; Number 9 Films pentru Marea Britanie; C-Films pentru Elveția si este distribuit în cinematografele din România de Independența Film.

   La cea de-a 28-a gala a Premiilor Academiei Europene de Film (EFA), YOUTH/TINEREȚE a castigat cele mai importante 3 premii:  Cel mai bun film european, Cel mai bun regizor (Paolo Sorrentino) si Cel mai bun actor (Michael Caine). Filmul este nominalizat la premiile Oscar, categoria Muzică, pentru Cel mai bun cântec original.

Madalina Ghenea chiar daca apare dezbracata nu este nominalizata la nimic 🙁

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *