FILME

Point Break again.

Point Break la concurenta cu Star Wars!

point break

Afisul nou.

   Stiu ca zilele astea se discuta enorm despre Star Wars. Ba chiar l-am vazut si eu… Este unul dintre filmele mele favorite. Daaar…daca cineva ma intreaba care este filmul tau preferat? Raspunsul este clar si vechi si acelasi de mult timp.  Point Break ! Filmul ala de referinta cu agentul Utah cu teribilul Bodhi, cu gagica aia super tare care il invata sa faca surf…cu muzica de la Red Hot Chilli Peppers! A fost, este si o sa fie in continuare un film urias. Patrick Swayze, Keanu Reeves, Gary Busey si Lori Petty. Principalii actori din filmul aparut in 1991. O gasca incredibila care sparge banci intr-un timp fix, plini de curaj, purtand masti ale unor fosti presedinti americani. Un agent FBI – Keanu Reeves care incearca sa descopere autorii jafurilor si…ce sa va mai zic? Actiune la superlativ fara efectele speciale stupide de azi. Un film genial!

   Probabil ca nu sunt singurul fan si pe cale de consecinta, pe 1 ianuarie 2016 apare un remake! Abia astept sa il vad!!!

Despre ce vorbim?

Ce se zice in mod oficial despre el?

LA LIMITA EXTREMĂ este un thriller de acțiune plin de adrenalină, în care un tânăr agent FBI,
Johnny Utah (Luke Bracey), se infiltrează într-un grup de sportivi de elită mereu în căutarea de senzații tari, condus de charismaticul Bodhi (Edgar Ramirez), pentru a investiga dacă suspiciunile legate de implicarea acestora într-o serie de infracțiuni executate în manieră extremă și neobișnuită sunt reale. Aflat sub acoperire, cu viața mereu în pericol iminent, Utah e decis să facă orice pentru dovedi că aceștia sunt vinovați de acea serie de crime de neconceput.
LA LIMITA EXTREMĂ are unele din cele mai temerare scene de sport extrem văzute vreodată în vreun film de ficțiune. Acestea sunt executate de unii din cei mai bun sportivi din lume din big-wave surfing, wingsuit flying, sheer-face snowboarding, free rock climbing, și high-speed motorcycling.

Cine incearca sa readuca personajele pe ecran?

  • Luke Bracey – Johnny Utah
  • Edgar Ramirez – Bodhi
  • Teresa Palmer – Samsara

Regia: Ericson Core
Scenariul: Kurt Wimmer, Rick King

Ce va zic eu neoficial despre el?

Daca cel vechi a avut efecte speciale tari, cel care apare acum o sa fie in 3D si in IMAX. Am vazut trailerul si este…superb. Acum ca am vazut si filmul pot spune ca efectele sunt peste cele din prima ecranizare dar povestea se schimba un pic. Iar cascadoriile sunt pe bune. Nu iti imaginezi ce pot face niste oameni. Ce curaj incredibil! Dar..de fapt, de ce nu te uiti tu ca sa te convingi? Aveti mai multe trailere aici. Iti garantez ca o sa iti placa mult de tot!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *