FILME

Sully din 9 septembrie in cinema

,,Sully: Miracolul de pe râul Hudson” aterizează din 9 septembrie în cinematografe

 Câştigătorul Premiului Oscar, Clint Eastwood regizează de această dată filmul „Sully: Miracolul de pe râul Hudson”,  o dramă inspirată din evenimente reale şi care din 9 septembrie va avea premiera în cinematografele din România.

Un film distribuit de Warner Bros. Pictures și Village Roadshow Pictures, „Sully: Miracolul de pe râul Hudson” îl plasează în centrul poveștii pe căpitanul Chesley „Sully” Sullenberger, interpretat de Tom Hanks, actor laureat al Premiilor Oscar.

Miracolul de pe raul Hudson

La data de 15 ianuarie 2009, întreaga lume a asistat la un eveniment ce a devenit cunoscut sub numele de  „Miracolul de pe râul Hudson”, după ce căpitanul „Sully” Sullenberger a reușit să-și ghideze aeronava avariată spre apele înghețate ale râului Hudson, unde a efectuat o aterizare forțată care a dus la salvarea celor 155 de persoane aflate la bord. Totuși, în ciuda faptului că Sully a fost aclamat de presă și de public pentru excepționalele sale abilități de navigație aeriană, evenimentul a fost urmat de o anchetă care amenința să-i distrugă atât reputația, cât și cariera.

Din distribuția filmului mai fac parte Aaron Eckhart în rolul copilotului lui Sully, Jeff Skiles și Laura Linney, nominalizată la premiile Oscar, în rolul soției lui Sully, Lorrie Sullenberger.

Eastwood s-a ocupat de regie, scenariul fiind scris de Todd Komarnicki, având la bază cartea Highest Duty, scrisă de Chesley „Sully” Sullenberger și Jeffrey Zaslow. Proiectul a fost produs de Eastwood, Frank Marshall, Allyn Stewart și Tim Moore, Kipp Nelson și Bruce Berman fiind producătorii executivi.

Filmul i-a oferit lui Eastwood ocazia de a lucra din nou alături de colaboratori de-ai săi mai vechi, care au contribuit la realizarea celui mai recent proiect al regizorului, populara peliculă Lunetistul american: directorul de imagine Tom Stern și scenograful James J. Murakami, ambii nominalizați la Oscar pentru contribuțiile aduse peliculei Schimbul, designerul de costume Deborah Hopper și noul editor de imagine Blu Murray. Muzica a fost compusă de Christian Jacob și The Tierney Sutton Band.

Se anunta un film bun, foarte bun facut dupa reconstituirea a ceea ce putea sa devina un mare dezastru, salvarea a 155 de suflete, este un miracol care se intampla rar, te gandesti ca oamenii aceia s au nascut a doua oara. Totul s a intamplat de la niste pasari care nu aveau ce cauta pe acolo dar asa a fost sa fie momentul, important este ca s a terminat cu bine datorita maiestriei, experientei si calmului de care a dat dovada capitanul Sullenberger.

Warner Bros. Pictures prezintă, în parteneriat cu Village Roadshow Pictures, filmul Sully: Miracolul de pe râul Hudson, regizat de Clint Eastwood și produs de Flashlight Films, Kennedy/Marshall Company și Malposo. Pelicula, care va apărea în cinematografele din România începând cu data de 9 septembrie 2016, va fi distribuită în toată lumea de compania Warner Bros. Pictures și în unele teritorii de Village Roadshow Pictures.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *