CONCURSURI

Cine merge la Hotel&Aqua Park Resort President

Am aflat cine merge la Hotel&Aqua Park Resort President

Ce succes a avut acest concurs ! Va multumim.

   Aproape 500 de like-uri, peste 20.000 de vizualizari,  300 de comentarii in site si pe Facebook. A fost tare greu sa verificam inscrierea tuturor dar am reusit. Recunoastem, a fost si placut sa vedem ca sunteti atat de multi care doriti sa participati! Mai mult de 70% dintre participanti au indeplinit conditiile de participare la concurs si au intrat in competitie. Ne-am fi dorit ca si ceilalti sa fie mai atenti mai ales ca nu au fost conditii grele.

    Sa stiti ca nu a fost usor sa fie desemnat castigatorul ce va merge in Baile Felix. De la povesti la dorinte cu totii ati fost inspirati si dornici sa castigati acest sejur. Din pacate, acum concursul are doar un premiant. Un premiant care in luna martie va merge impreuna cu o alta persoana, cu cine doreste, la Hotel&Aqua Park Resort President pentru trei zile/doua nopti, cu mic dejun inclus si beneficiind de intrare in Aquaparc. Un sejur in care sa se bucure de apele termale si ospitalitatea ardeleneasca.

president

Le-am transmis comentariile voastre celor de la hotel. Comentariile celor care ati indeplinit conditiile. O echipa de la resort a examinat toate inscrierile validate si a decis cine o sa le fie musafir. Nu stim care au fost criteriile dansilor dar cred ca  nu le-a fost usor sa decida! Oricum, primiti multumirile lor toti cei care ati participat si de asemenea primiti invitatia de a le fi musafiri cand doriti.

Ca sa nu prelungim asteptarea…

winner

S-a decis ca premiul sa revina lui Bianca Rogoveanu !

Felicitari castigatoarei si multumiri tuturor participantilor.

Va asteptam in continuare aici pentru ca anul abia a inceput si avem nenumarate concursuri in pregatire.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *