CONCURSURI

Concurs – Phoenicia Holiday Resort

Concurs nou!

     Ai ajuns la mare? Deja? Nu încă? Te trimitem din nou sau te trimitem prima dată? Împreuna cu Phoenicia Holiday Resort, probabil cel mai bun resort all inclusive  de pe litoralul românesc, am organizat un concurs care a avut un mare succes. A fost câstigat deja doar că, cei de acolo au regretat că nu au avut posibilitatea să ofere încă un premiu. Au hotărât să organizăm înca un concurs în care să se pună la bătaie două nopți de cazare cu mic dejun inclus la hotelul de mai sus. De data asta însa regulile sunt putin diferite… Concursul se adresează in exclusivitate celor care nu au mai fost oaspeții resortului.

10417696_667533343326736_1799690169071434684_n

Ce trebuie sa faci?

1. Intră in pagina de facebook a resortului, caută o poză care să îți placa, dă-i like si share pe pagina ta de facebook.

2. Scrie un comentariu aici “particip” si lasă-ne un link să vedem poza care ți-a plăcut și  la care ai dat share.

3. Abonează-te la newsletterul calatoriaperfecta.ro

     Concursul, vă spuneam, va avea drept premiu doua nopți de cazare cu mic dejun inclus, întro perioadă disponibilă ( o să stabiliți cu cei de la hotel când mergeți în cazul în care câștigați), se desfășoara intre 04 august si 17 august ora 24.00, câstigătorul urmând a fi ales prin tragere la sorți cu ajutorul programului random.org si anunțat pe site in data de 18 august. Se vor verifica înscrierile deci vă rog sa fiți atenți, ar fi păcat să nu îndepliniți condițiile.

Nu vă mai povestesc despre hotel pentru că deja am făcut asta aici. Vă invit doar sa participați! Merită fiecare clipă petrecută acolo!

Succes!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

131 thoughts on “Concurs – Phoenicia Holiday Resort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *