OFERTE SPECIALE

Cu Ryanair la Atena!

RYANAIR LANSEZĂ O NOUĂ RUTĂ DIN BUCUREȘTI CĂTRE ATENAryanair

   Ryanair, compania europeană preferată a europenilor, a anuntat astăzi, 9 Decembrie, lansarea unei noi rute din Bucuresti către Atena, ce va opera cu o frecventă zilnică începând cu sfârsitul lunii Martie. Acest serviciu face parte din planul de extindere semnificativă a orarului de vară 2016 pentru Bucuresti. Cu 9 rute în total, aici incluzând si cele 4 noi rute către Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa si Roma-Ciampino, Ryanair va transporta 1.2 milioane de clienti pe an din/spre Bucuresti, respectiv va sustine 900 de locuri de muncă aflate în strânsă legătură cu activitătile Aeroportului Bucuresti.
Calendarul de vară 2016 al Ryanair la Bucuresti va oferi
  • 5 noi rute: Atena, Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa si Roma Ciampino
  • 9 rute în total la Bucuresti, incluse fiind si rutele către Bruxelles, Dublin, Londra si Madrid 
  • 1.2 milioane clienti pe an

La București, Denis Barabas, Ryanair, a declarat: 

“Ryanair are plăcerea să anunțe lansarea unei noi rute din București către Atena, ce va opera zboruri zilnice începând cu sfârșitul lunii Martie, și care face parte din orarul nostru de vară 2016 extins substantial pentru București. Cu 9 rute în total, aici fiind incluse și cele 4 rute către Italia lansate de curând, Ryanair va transporta 1.2 milioane de pasageri pe an și va susține 900 de locuri de muncă, la București.

Pasagerii Români aleg în acest moment Ryanair pentru tarifele noastre mici, serviciu lider în ceea ce privește grija față de clienți, dar și gama variată de rute. Toți clienții Ryanair pot acum să-și rezerve zborurile chiar și mai devreme pe sit-ul nostru web îmbunătățit, să folosească aplicația pentru smartphone-uri ce oferă cartea de îmbarcare pe mobil, să transporte al doilea bagaj de mână gratis, să își rezerve locurile preferate în aeronavă și să beneficieze de avantajele serviciilor Family Extra și Business Plus. De asemenea, clienții noștri se pot folosi de dispozitivele electronice personale pe întreaga durată a zborului, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai multe decât doar tarife reduse.

Pentru a sărbători lansarea noii noastre rute din București către Atena, Ryanair scoate la vânzare rezervarea locurilor la prețul promoțional de numai €29.99 pentru călătorii în Aprilie și Mai. Acestea pot fi rezervate până la miezul nopții, Joi, 10 Decembrie. Pentru a nu rata epuizarea locurilor disponibile la acest tarif redus extraordinar, clienții sunt invitați să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *