OFERTE SPECIALE

Superoferta Tramp Travel – 149 Euro – 7 nopti in Grecia

Superoferta Paralia Katerini

Daca la noi vara s-a terminat, in Grecia inca este sezon. Pentru cei care isi doresc marea, avem o propunere interesanta de la prietenii nostri de la  Tramp Travel. Un sejur de 7 nopti, la un hotel bun din Paralia Katerini, la un pret imbatabil!

Oferta Hotel Akti Musson 3*+  Paralia Katerini

  • 149 Euro/ persoana. 7 zile cazare. Demipensiune. Transport inclus!
  • Copiii cu varsta intre 0- 5,99 ani cazati in camera cu 2 adulti – Reducere 100%
  • Copiii cu varsta intre 6 – 14,99 ani cazati in camera cu 2 adulti –  Reducere 60 Euro

hotel-akti-musson

Hotelul este situat in Paralia, cea mai mare statiune a Rivierei Olimpice, la o distanta de numai 70 m de plaja cu nisip auriu. Pozitia  hotelului faciliteaza turistilor baile in mare, vizitarea tavernelor grecesti unde se pot servi produse proaspete direct din mare, precum si frecventarea  discotecilor  si cluburilor de noapte.

Oferta detaliata o gasiti pe site-ul Tramp Travel.

Plecari:

  • 27.09.2016
  • 30.09.2016
  • Pentru transport individual, reducere 20 EUR/pers din tariful pachetului.
  • Transport autocar – clasificat pentru transport international, A/C, scaune rabatabile, DVD

Tariful nu include: asigurarea medicala (cu posibilitatea incheierii la agentie), excursii facultative, A/C (optional – 5 EUR/camera/zi , se achita direct la receptia hotelului) si alte cheltuieli personale

 

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *