Ruta noua Wizz Air din Suceava la Munchen

WIZZ AIR LANSEAZĂ O RUTĂ NOUĂ DE LA SUCEAVA CĂTRE MUNCHEN MEMMINGEN

 

Prima conexiune la preturi reduse intre Bucovina si Bavaria, ruta noua Suceava- Munchen Memmingen incepand cu 17 iunie 2019

 FRECVENȚA: DE TREI ORI PE SĂPTĂMÂNĂ: LUNI, MIERCURI ȘI VINERI

TARIFE DE LA: 69 RON*

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cel mai important transportator aerian din România, a lansat ieri o nouă rută din Suceava către Memmingen / Munchen Vest, prima conexiune cu tarife reduse spre Germania de pe aeroportul local.

Noul serviciu, care a început în data de 17 iunie, va avea trei zboruri pe săptămână în zilele de luni, miercuri și vineri și va crea noi oportunități de călătorie pentru pasagerii din Suceava și Bucovina, dar și pentru vizitatorii acestora, de la doar 69 RON*. Biletele pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile gratuite WIZZ.

Memmingen face parte din Bavaria și este situat foarte aproape de Munchen, capitala regiunii. Bavaria Swabia este una dintre cele mai populare și cele mai pitorești destinații de călătorie din Germania. Cu peisaje naturale frumoase, orașe cosmopolite și sate fermecătoare, Bavaria este una dintre destinațiile cele mai populare din Germania.

wizz air

În Suceava, compania aeriană Wizz Air a câștigat încrederea și loialitatea a peste 690.000 de pasageri de la începutul operațiunilor sale pe Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare în 2016. Anul trecut, aproape 300.000 de pasageri s-au bucurat de tarifele reduse ale WIZZ, de sistemul facil de rezervare și de serviciile excelente de la bord către și de la Suceava, susținând peste 200 de locuri de muncă la nivel local** în industria aviației și turismului.

 

DestinațiaZile de operareÎncepând din Tarife de la*
Memmingen/ Munchen Vest, GermaniaLuni, miercuri, vineri17 iunie 201969 RON

wizz air suceava

“Suntem încântați să lansăm o nouă rută WIZZ de la Suceava către Memmingen. Subliniind angajamentul nostru față de regiunea Moldova și Bucovina, așteptăm cu nerăbdare să aducem și mai multe oportunități interesante care să răspundă cel mai bine nevoilor pasagerilor WIZZ. Acum românii pot ajunge într-una din cele mai populare regiuni din Europa, Bavaria, în doar câteva ore și o pot vizita de la doar 69 de lei*. Atât Bucovina, cât și Bavaria sunt printre cele mai frumoase regiuni din Europa, astfel că suntem bucuroși să stabilim o legătură directă și să ne asigurăm că oamenii au acum ocazia să exploreze aceste locuri minunate“, declară Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Directorul Aeroportului ”Ștefan cel Mare – Suceava”, Ioan Măriuța„Includerea Germaniei pe harta destinațiilor de la Aeroportul Suceava este o veste extrem de importantă pentru noi și îmbucurătoare pentru pasagerii care au solicitat în nenumărate rânduri zboruri înspre Germania. Colaborarea benefică dintre Aeroportul „Ștefan cel Mare – Suceava” și compania WIZZ AIR este favorabilă în primul rând celor peste 690.000 de pasageri care au ales facilitățile de zbor oferite de compania aeriană de la începutul operării acesteia la Suceava, din August 2016. Nu dorim să ne oprim aici, sperăm ca şi pe viitor să aducem surprize plăcute potenţialilor noştri pasageri, încercând astfel să devenim o adevărată poartă de intrare în Bucovina şi un puternic factor de dezvoltare regională”.

 *un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse

**  conform ACI (Airports Council International) la fiecare 1 milion de pasageri transportați pe parcursul unui an se facilitează 750 de locuri de muncă în regiune

Asadar o noua ruta interesanta cu preturi foarte bune, Munchen este un oras deosebit care merita vizitat. Daca sunteti din Suceava nu stati pe ganduri ca sa prindeti oferta

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?