OFERTE SPECIALE

Wizz Air ofera 50000 de bilete la 1,99 euro

WIZZ AIR ANUNȚĂ 50 000 DE BILETE DE AVION LA PREȚUL DE 1,99 EURO LA ZBORURI SELECTATE

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, anunță 50 000 de bilete de avion la prețul de 1,99 euro*, la zboruri selectate din rețeaua sa. Biletele sunt disponibile doar astăzi, 14 decembrie 2021, pentru clienții WIZZ care doresc să călătorească înainte de 28 februarie 2022.

Wizz Air oferă o gamă largă de rute la prețuri reduse către cele mai atractive destinații din Europa. Biletele sunt disponibile pentru rezervare online pe wizzair.com și prin intermediul aplicatiei pentru mobil. Oferiți-vă dumneavoastră, familiei sau prietenilor o surpriză și zburați spre un loc cald, vizitați din nou orașul preferat sau porniți într-o nouă aventură!

Pentru o garanție în plus, Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ FLEX atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.