OFERTE SPECIALE

Cardul Revolut în călătorii

Revolut este pentru cardul bancar ce este Uber pentru taxiuri

Este imposibil să fii călător și să nu fi auzit de Revolut. Această companie fintech (financial – technological, în traducere o firmă care se folosește de tehnologie pentru a oferi servicii bancare) a intrat recent și în țara noastră cu produse financiare noi, având ca principal scop schimbarea modului în care românii fac banking. Este răspunsul internetului la clasicele produse bancare pe care le folosim în acest moment. Lumea se schimba și odată cu ea se schimba și obiceiurile noastre.

Dar ce este Revolut mai exact? Cum a luat naștere și prin ce tip de servicii s-a făcut cunoscut? Ne-am interesat și va spunem și vouă. Iar în curând va vom spune și cum funcționează în realitate, dincolo de aceste informații.

Revolut este practic o aplicație. O aplicație care face ce fac băncile dar mult mai repede, mai simplu și mai avantajos pentru tine. Iar în momentul în care tu și prietenii tai o folosiți împreuna transferul de bani devine o joaca de copii.  Practic, aplicația îmbină o platforma gen messenger sau whatsapp cu banii.

Dar Revolut este ceva serios. A pornit ca start up în Londra în 2015 și astăzi are doar în Romania peste 150.000 de utilizatori, pe plan mondial fiind câteva milioane. Revolut deși îți emite un card nu este de fapt o banca, îți oferă o aplicație de administrare a banilor, îți oferă un cont de economii. E un fel de hibrid pentru lumea fără cash, dar în care să știi pe ce ai cheltuit banii , să îi poți transfera rapid către alți utilizatori. Este obligatoriu să deții un alt cont bancar, deoarece numai așa îți poți alimenta contul Revolut. Ca să alimentezi contul Revolut, ai la dispoziție însa mai multe opțiuni: transfer bancar, „topping up” sau prin Apple Pay sau Google Pay. Revolut nu acceptă alimentarea prin cash sau cec.

__________________________________________________________

Revolut este cu adevarat important pentru cei care călătoresc mult. 

Fiecare călătorie aduce cheltuieli și cele cu cardul sunt din ce în ce mai dese. Iar conversia este un coșmar. Întotdeauna la plata cu cardul euro sau o alta valuta este pusa la cursul maxim sau peste. Ei bine, Revolut iți oferă posibilitatea de a transforma banii pe care-i ai în contul Revolut în moneda locala. Sunt 140 de valute în sistem asa ca e greu de crezut ca o sa ajungi undeva unde nu se poate face asta. Si apoi poți plați cu cardul oriunde ca un localnic sau poți sa scoți bani de la bancomat fără a fi comisionat.

___________________________________________________________

Revolut conturi

Există trei alternative de cont: contul standard, care nu costă nimic, contul premium, cu mai multe servicii, și contul metal, cu servicii extinse. Iar dacă prima vine free, celelalte aduc un comision dar și mult mai multe beneficii. Este ca la jocurile din aplicații.

Tot în aplicația Revolut ai și sistemul de analytics. Este o modalitate minunata de a vedea pe ce ai cheltuit fiecare bănuț din cont. Iar tot ceea ce se poate face cu cardul se poate opri dintr-un buton stânga dreapta pe ecranul telefonului. Suntem atât de obișnuiți cu aceste lucruri încât totul devine intuitiv.

Cum îți faci cont Revolut?

  • Descarca aplicația pe telefon
  • Introdu numărul tău de telefon, alături de codul de țară (+40 pentru România)
  • Setează o parolă din 4 cifre pentru aplicație
  • Vei primi pe telefon un cod de verificare format din 6 cifre – introdu acest cod promoțional atunci când va fi solicitat
  • Completează datele tale personale: nume, data nașterii, adresă și adresă de email
  • Urmează toți pașii ceruți în sistem pentru verificarea identității și alimentarea cardului

Exista cardul virtual care este pe telefon și este free dar exista și cardurile fizice ce iți vin la adresa ta de acasă pentru o suma de vreo 30 de lei.

Inca nu știm toate dedesubturile acestei opțiuni dar peste putin timp va vom putea da amanunte despre cum funcționează și în realitate pentru ca vom începe sa îl folosim și noi în călătoriile noastre.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *