dinner in the sky

 Dinner in the sky este un concept mondial adus si in Bucuresti

Cu dinner in the sky, Bucurestiul se alatura oraselor faimoase din intreaga lume unde acest concept este prezent. In centrul orasului, in fata simbolului Bucurestiului – Ateneul, o macara  ridica o platforma  la 50 de metri inaltime. O platforma ca o masa pretentioasa, unde cei prezenti servesc masa, privesc orasul de sus, gusta bauturi alese si asculta muzica live.

dinener 1 (7)

dinener 1 (6)

dinner in the sky in Bucuresti

Gastronomie fina, bauturi pretentioase, oameni frumosi, muzica buna live si adrenalina. Un amestec de senzatii care iti fac cele 30-60 de minute de stat in aer o experienta de neuitat.

Platforma gazduieste 22 de scaune, dotate cu centuri de siguranta, inconjurand o platforma unde bucatarii sau barmanii stau in picioare servind. De jos, pornind incet spre cer, platforma este ridicata de o macara si prins de noutate te trezesti abia sus la 50 de metri inaltime ca de fapt este #dinnerinthesky.dinener 1 (5)

Siguranta in primul rand!

   Masa de 22 de persoane care se ridica la 50 de metri ofera o siguranta foarte mare publicului, intrucat are legaturi metalice puternice si fiecare dintre ele poate sustine singura intreaga platforma, care are 7 tone. Macaraua poate ridica chiar si 250 tone. Asigurarea are o acoperire la nivel mondial pentru a opera „Dinner in the Sky”, insa, ca o masura aditionala de precautie, clientii sunt sfatuiti sa incheie o asigurare speciala, pentru acest eveniment.

Care sunt optiunile?

  • BREAKFAST IN THE SKY | MIC DEJUN CU A(L)TITUDINE
  • COCKTAIL IN THE SKY
  • BUCURESTIUL INTERBELIC –  BY DINNER IN THE SKY
  • DINNER IN THE SKY

dinener 1 (3)

dinener 1 (4)

Cat costa?  Cat timp dureaza? Ce se intampla sus?

Sunt in jur de 8-10 ridicari pe zi, in functie de vremea de afara, o ridicare dureaza de la 20 de minute pentru cockteil in the sky pana la o ora pentru dinner in the sky. Preturile pleaca de la 150 de lei si ajunge la 750 de lei biletul in functie de produsul ales. Sus, oferta #dinnerinthesky, pleaca de la un cockteil servit de barmani si ajunge pana la o masa pretentioasa servita de un chef, alaturi de somelieri cunoscuti si muzica live.

Alegerea este doar a voastra si puteti opta pentru oricare dintre cele patru oferte descrise pe larg aici.

Daca esti curajos/curajoasa, daca vrei o experienta unica, daca vrei sa iti impresionezi iubita sau daca vrei sa te simti bine alaturi de prieteni, in aceste zile in Bucuresti alegerea ar trebui sa fie Dinner in the sky.

dinener 1 (1)

dinener 1 (2)

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?