OFERTE SPECIALE

Oferta Phoenicia Holiday Resort

Oferta Phoenicia Holiday Resort pentru 2020

Chiar daca sezonul de vara nu s-a incheiat si plaja este plina, vrem sa va prezentam o oferta de la Phoenicia Holiday Resort din Mamaia nord pentru sezonul 2020. Cei care deja au fost aici stiu ca este probabil cel mai bun resort pentru familiile cu copii de pe litoralul romanesc si isi doresc sa mearga din nou. Asadar de ce sa nu profitam de o super oferta si sa ne luam deja o vacanta pe vara viitoare la un super pret?

phoenicia-holiday-resort

Este o reducere de 70% din pretul normal asa ca merita fara indoiala.

Doar 45 de pachete in oferta Phoenicia Holiday Resort

Cazarea in studio in regim all inclusive:

  • 5 nopti – 690 euro
  • 6 nopti – 790 euro
  • 7 nopti – 890 euro

Cazarea in apartament 2 camere in regim all inclusive:

  • 5 nopti – 750 euro
  • 6 nopti – 850 euro
  • 7 nopti – 950 euro

Oferta este valabila incepand cu data de 17 august 2019 in limita oferteleor disponibile

Plata va fi efectuata in 48 de ore de la rezervare si este nerambursabila

Oferta nu se cumuleaza cu alte promotii

Phoenicia Holiday Resort, este locul perfect in Romania, vara, pentru o familie cu un copil, doi sau poate mai multi. Pentru ca de la apartamentele mari în care se pot caza familii numeroase si pana la mesele care oferă mâncare naturala de la fermele proprii, totul este făcut în asa fel încât copii sa fie în centrul atenției. Totul la îndemâna, totul proaspăt, totul pentru confort și relaxare. Practic, Phoenicia Holiday Resort, a luat conceptul de all inclusive din Turcia, Grecia, Spania sau de aiurea din lume si l-a adaptat României. Părinților si copiilor de aici.

Rezerva acum la

  • *5050
  • info@phoeniciaholiday.ro

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *