HOTELURI

Phoenicia Holiday Resort 2019

Phoenicia Holiday Resort 2019

  • Am o căsuța mica, asa și asa
  • Si fumul se ridica, asa și asa…
  • Eu bat la ușa casei, asa și asa…
  • la la la…mai e dar nu o mai știu…

Nu o  știți? Inca nu v-ați prins? Gasca Zurli… Fenomenul. Peste 30 de milioane de vizualizări pe youtube…Bucuria tuturor copiilor din Romania? Ei, nu-i bai. Daca nu stiti voi, știu copii voștri!

De ce am început asa un articol despre un resort all inclusive? Pentru ca, credem ca in acest moment este punctul forte al resortului. Ofertele pentru familiile cu copii. Si pentru ca Gasca Zurli in aceasta vara o sa vina de nenumărate ori la Phoenicia Holidays Resort sa concerteze și fiecare copil va găsi in camera o poza cu autografele adevărate ale membrilor trupei. Nu va impresionează? Ia spuneți lucrul asta copilul dumneavoastră. La Phoenicia Holidays Resort, o sa vina Gasca Zurli, o sa dansezi cu ei, o sa faceți poze și o sa ai autografele lor. Apoi suciți direcția și spuneți…Dar nu mergem acolo! Sincer, nu va indemn sa faceți asta. Nu e un lucru bun …pentru dumneavoastră! Doar dacă sunteți cu adevarat foarte foarte curajoși!

Priviți ce a fost la spectacolul trecut…

Gasca Zurli vine si concertează la Phoenicia in 2019 pe data de 17 iulie ; 24 iulie; 31 iulie; 07 august; 13 august; 21 august; 28 august; 04 septembrie;

Si va promit ca distracția o sa fie uriașa!

Phoenicia Holiday Resort în vara anului 2019

Am fost de câteva ori la Phoenicia si am avut ocazia sa vedem cum a evoluat întregul resort. De la început și pana în 2019. O evoluție spectaculoasa. Am ajuns la o concluzie.

Phoenicia Holiday Resort este probabil cel mai bun resort de pe litoralul romanesc pentru familiile cu copii!

Este lumea copiilor în miniatura. Totul se învârte în jurul lor. De la mâncare la cazare, de la piscina la programele artistice și activitățile de pe plaja sau de la piscine. Gasca Zurli este doar o mica bucățica din ceea ce se întâmpla acolo.

Activitati Phoenicia Holiday Resort

Sports, water games, face painting and theatre, all in one single place, Phoenicia Holiday Resort!⛹️‍♀️🌊😻 Take you family and enjoy your summer vacation in a place where your kids are loved to the moon and back!❤️👶👧_________________Sporturi, jocuri cu apa, face painting si teatru de papusi, toate intr-un singur loc, Phooenicia Holiday Resort!⛹️‍♀️🌊😻 Luati-va familia si bucurati-va de vacanta de vara intr-un loc unde copiii sunt iubiti cu adevarat!❤️👶👧❗️Bookings/Rezervari: https://phoeniciahotels.ro/leisure/phoenicia-holiday-resort…#PhoeniciaHolidayResort #Activities #Sports #WaterGames #FacePainting #Theatre #Family #Kids #WeLoveKids #Mamaia #Constanta

Publicată de Phoenicia Holiday Resort pe Miercuri, 10 iulie 2019

Este locul perfect in Romania, vara, pentru o familie cu un copil, doi sau poate mai multi. Pentru ca de la apartamentele mari în care se pot caza familii numeroase si pana la mesele care oferă mâncare naturala de la fermele proprii, totul este făcut în asa fel încât copii sa fie în centrul atenției. Totul la îndemâna, totul proaspăt, totul pentru confort și relaxare.

Restaurantul unde se servește masa are pe lângă zona cu mâncare gătita, zona cu fast food, zona cu fructe si legume, pizza, prăjituri, zona de grătar, cele mai bune pâinici din Romania fierbinți și mirosind dureros de bine pentru cei care nu mănâncă pâine, freshuri naturale de portocale la micul dejun, fructe de mare, vreo 3 feluri de ciorba la prânz. Un all inclusive cu mâncare romanească gătita ca la mama acasa!

Pe plaja, o doamna, venita a patra oara la Phoenicia Holiday spunea ca oricât de sofisticate sunt mâncărurile la hotelurile de afara, nicăieri nu găsești gustul de acasă. Suntem cum nu se poate mai de acord!

Resortul are doua zone extrem de mari cu piscine pentru copii intre 1 si 14 ani. Ca un parc acvatic. Cu tobogane, apa mica de câțiva cm sau adânca de 0.80 m. Locuri de distracție zilnica pentru pitici.

Iar șezlongurile de pe margine sunt întotdeauna suficiente pentru părinti, oricât de plictisiți ar fi ei de joaca perpetua a celor mici.

Celor care cred ca apa le-a fost suficienta, părintii le pot oferi mini clubul din interior.

Practic, Phoenicia Holiday Resort, a luat conceptul de all inclusive din Turcia, Grecia, Spania sau de aiurea din lume si l-a adaptat României. Părinților si copiilor de aici.

Este aglomerat, este zgomotos, tot timpul agitație. La micul dejun, la prânz sau la cina, scena de la restaurant este loc de distracție și joaca pentru pitici, se fac fel de fel de concursuri în care ba se uda cu apa ba se vopsesc pe fata. O forfota continua vesela. Si locul cel mai adăpostit de ei este piscina olimpica unde apa are 1.80 m și cei mici nu prea se bagă. Aici găsești tihna. Oarecum. Pentru ca sunt petreceri aici cu spuma sau întreceri de sărituri care e posibil sa iți strice zenul.

Pe care însa îl regăsești pe plaja!

Pentru ca Phoenicia Holiday Resort este pe plaja, dispune de o plaja privata cu extrem de multe șezlonguri, free pentru cei cazați în resort și unde iți poți găsi coltul tău liniștit. Aici poți fi doar cu marea! Si eventual cu Beach barul aferent!

Phoenicia Holiday Resort in 2019 s-a adaptat la ceea ce turiștii au cerut. Un loc de vis pentru părinti și copii. Sunt o mulțime de lucruri de descoperit și despre care nu v-am spus nimic. Acvariul cu peștii roșii, serile de mini club, jocurile de pe plaja, whisky-ul pentru părinti sau cocktail-urile pentru doamne. Apropos…încercați vinul roze. Dupa părerea mea este cel mai bun. Locul de parcare gratuit, prosoapele de plaja gratuite sau vițelul facut la jar. Fasolea cu ciolan sau poneiul de pe alee. Le-am amestecat grav și recunosc dar o asemenea vacanta exact asta va fi. Un amestec exploziv de trăiri, sentimente, impresii si amintiri. Nici o zi nu seamăna cu cea trecuta și un sejur zboară instant.

Am văzut o poza pe pagina de facebook a resortului. O domnișoara de 9 ani. Care vine aici de când era în burtica mămicii sale. An de an. Nu credeți ca are motive? Încercați si voi o vacanta ca sa aflați de ce revine an de an.

Daca esti parinte, daca va doriti o vacanta aproape perfecta la doar cateva ore de condus, Phoenicia Holiday Resort trebuie sa fie alegerea.

Sursa foto: Facebook Phoenicia Holiday Resort

A.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *