Phoenicia Blue View

Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp este acum Phoenicia Blue View

Probabil cel mai select resort de pe litoralul romanesc, celebrul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp, locul unde pe vremea comunismului simteai atmosfera din tarile din vest a intrat dupa Revolutie intr-un proces de degradare cum putine locuri din tara noastra au mai patit. Poate Herculane sa mai aiba aceeasi soarta. Lucrurile insa s-au schimbat si acum Amfiteatrul Belvedere Paronamic a renascut sub numele de Phoenicia Blue View in urma unei investitii de 40 de milioane de euro facuta de unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de turism,  Mohammad Murad, detinatorul lantului de hoteluri Phoenicia.

Deschis in 1971, resortul stralucea prin arhitectura, pozitie, facilitati si distractiile oferite turistilor, in majoritatea lor straini. Terasa de pe faleza era apanajul celor care nu vorbeau romana si chiar daca era permis sa treci pe acolo era destul de greu sa si ramai la o masa. Apoi s-a degradat atat de mult incat nu doar ca nu a mai primit turisti ci aproape a devenit o ruina.

ruine la olimp

 

ruine la olimp

Prin anul 2017 s-a vorbit prima data despre aceasta investitie si iata ca in 2020, la varsta de 50 de ani, resortul a renascut. Cea mai buna descriere acestui efort extraordinar se poate vedea mai jos

Complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic are un nou nume de scenă: Phoenicia Blue View

In urmă restaurarii complete, resortul de 4* urmează să primească turiștii în cele 1200 de camere iar in total, fosta perla a litoralului românesc va avea o capacitate de 3000 de locuri de cazare pe suprafață totală  de peste 47.000 de mp. Toate spatiile din resort sunt renovate la standarde noi, redefinind eleganta Olimpului din vremurile de succes.

camera phoenicia blue view

In urma acestei investitii si a unei munci ce a durat peste doi ani, Resortul Phoenicia Blue View va dispune de :

  • 4 piscine (2 pentru adulți și 2 pentru copii);
  • Parcări pentru fiecare din cele 3 hoteluri;
  • Zonă verde cu terase și cu locuri de joacă;
  • Saună;
  • Zonă de fântâni cu acces pentru copii;
  • Pool bar la fiecare piscină;
  • Zone de divertisment și spectacole;
  • Plajă privată;
  • 2 terenuri de tenis și 1 teren de fotbal

De la 1 august 2020, Phoenicia Blue View va primi turisti. In scurt timp, Olimp va redeveni statiunea exclusivista si eleganta de pe vremuri.

Timpurile bune s-au intors!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.