WIZZ AIR A ÎNCEPUT SĂ OPEREZE ZBORUL BUCUREŞTI – BUDAPESTA

RUTA WIZZ AIR BUCUREŞTI – BUDAPESTA

RutăZileÎncepe dinTarife de la*
Bucureşti – Budapestamiercuri, vineri, duminică21 septembrie69 RON

 ⃰ Tarif pentru un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, a început ieri să opereze cursa Bucureşti – Budapesta. Zborul inaugural a decolat de la Bucureşti cu 176 de pasageri la bord. Noul serviciu va opera trei zboruri pe săptămână în zilele de miercuri, vineri şi duminică, cu preţuri începând de la 69 de RON*. Biletele sunt deja online şi se pot cumpăra de pe wizzair.com.

wizzair-deschidere-2

Budapesta

Budapesta, capitala Ungariei, câştigă din ce în ce mai multă popularitate printre turişti, dar şi printre cei care călătoresc în interes de afaceri. Oraşul, împărţit în două de Dunăre – Buda şi Pesta – beneficiază de o arhitectură minunată şi de peisaje care te lasă fără cuvinte. Varietatea vieţii culturale din Budapesta garantează atracţii pentru toate gusturile, tot timpul anului. O mica parte din obiective regasiti aici.

Asadar, pentru un city break in capitala vecinilor, ai posibilitatea sa ajungi repede si comod.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?