Apartamentul in regim hotelier

Cazare in apartament cu doua camere in regim hotelier

     Suntem o familie de calatori cu multe nopti petrecute in regim hotelier… Calatorim si in doi si singuri dar si in trei de multe ori. Cam stim ce inseamna o cazare la hotel, tinand cont de faptul ca, probabil numarul camerelor de hotel in care am stat e format din trei cifre. De toate, de la hosteluri la hoteluri de 5*.  Pe vremuri era usor. O tripla sau o dubla cu un pat suplimentar. Stiti voi de care, cel care se strange si pe care dormi mai rau dar care na, e bun atata timp cat exista.

   Ultima calatorie insa ne-a cam pus punct acestui mod de cazare. Este greu pentru trei personae sa se ingramadeasca intr-o camera chiar daca are un pat dublu si unul suplimentar. Plus ca fata e deja mare si are nevoie de spatiul ei chiar si atunci cand suntem in vacanta. Si in afara de asta nu prea mai incape pe patul acela. E greu sa mergi prin oras sa vizitezi toata ziua si seara sau mai ales noaptea sa nu te poti odihni pentru turul de a doua zi. Ce de de facut? Cum mai plecam? Gata cu drumurile in familie?? Sau putem gasi o alternative? De exemplu un apartament cu 2 camere in regim hotelier! Se gaseste asa ceva? Sa poata dormi fata singura, sa putem dormi singuri, sa avem intimidate, sa fim in vacanta dar sa ne simtim ca acasa. Am lasat pentru anul  viitor intrebarea in acel moment insa o situatie noua ne-a adus in acelasi punct.

O familie de prietenii cu doi copii cautau cazare in Bucuresti. Cu ocazia asta am aflat ca nu suntem singurii in situatia asta. Ba chiar sunt familii mai mari, cu cate doi copii chiar, care merg in vacante sau pur si simplu in alt oras si carora le este aproape imposibil sa gaseasca o camera de hotel unde sa se cazeze. Sunt sigura ca stiti sa cautati pe internet o camera de hotel. La un simplu search gasiti sute de camere. Asta au facut si ei… Dar incercati sa cautati apartament hotel. Sunt cateva in fiecare hotel si fara exceptie cele mai scumpe. E firesc dealtfel sa fie asa. Spatiul si confortul se platesc. Si sa iei doua camere la hotel deja e prea mult pentru 99.9% dintre noi. Dar la o cautare de genul apartament cu 2 camere in regim hotelier se deschid optiunile.

Rocazare.ro

La preturi extreme de rezonabile, in orice cartier doresti ca sa iti fie aproape de locul unde vrei sa ajungi, spatioase, mobilate elegant, sigure,  si care iti ofera independenta si intimitatea de acasa. Solutia ideala pentru cei ce cauta o locuinta pe o perioada scurta pentru cateva zile in interes de serviciu sau doar pentru a petrece ceva timp in capitala. Solutia ideala atunci cand vrei sa mergi cu copii sau cand sunteti mai mult de doi!

Le-am deschis si lor usa spre aceasta lume a apartamentelor inchiriate,  prezenta in Romania de 10 ani. Optiunea cea mai viabila si mai buna pe care am gasit-o pentru ei. Am primit o multime de intrebari. Sunt oameni mai putin calatori, care sunt mai greu de convins de calitatea acestui tip de cazare.

Rocazare

Dar cum sunt? Dar cum rezerv? Dar sunt cu stele ca hotelurile?  Are si bucatarie? Tin eu cheia? 

Sunt perfecte! Rezervi pe site extrem de simplu.  Respecta standardul impus de legislatia din Romania fiind verificate de functionarii Autoritatii Nationale pentru Turism si detin certificate de clasificare ce dovedesc standardul de cazare de cel putin 3 stele. Are si bucatarie si da, tu tii cheia si esti ca la tine acasa!

Daca s-au cazat asa? Fireste ca si-au luat cazare la ei. Si au fost foarte multumiti chiar!

Puteti incerca si voi. Garantam pentru ei!

A.

 rocazare

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?