SERVICII

Coral Travel a intrat pe piata turismului din Romania

Coral Travel Romania

Un eveniment important pentru industria turismului din Romania are loc in acest an. Holdingul Coral Travel, a intrat in joc si are planuri mari. Romania este o piata relativ asezata in ceea ce priveste tour operatorii si agentiile de turism. Chiar daca au fost si esecuri rasunatoare, piata functioneaza corect de ani de zile si fiecare jucator si-a gasit un loc la masa de-a lungul timpului. Intrarea unui nou tour operator o sa cutremure putin lumea aceasta, mai ales ca cel care abia a venit este unul extrem de puternic si care se adreseaza in general acelorasi turisti pe care-i au si-i gestioneaza si ceilalti. Si vorbim despre o companie cu relatii puternice in tarile de destinatie, cu o forta financiara peste medie si cu facilitati date de companiile din cadrul holdingului si de multe hoteluri pe care le detin in proprietate. Coral Travel Romania are propriul partener de incoming, ODEON Tours, hoteluri de lux in proprietate, ghizi locali proprii, mijloace de transport pentru transferuri private şi de grup, asistenţă turistică 24/7. Ridicand nivelul, atat in ceea ce priveste serviciile cat si preturile vacantelor si comisioanele acordate revanzatorilor, piata o sa reactioneze cu siguranta.

coral-travel-romania

Cine sunt cei de la Coral Travel?

Coral Travel are 30 de ani vechime si vine din Turcia. Au pornit initial ca tour operator in Turcia, au trecut prin multe schimbari, ultima chiar anul trecut si in timp s-au extins in multe alte tari. Pe pietele din jurul Romaniei este prezenta de mult timp, avand prezente importante mai ales in Ucraina, Rusia si evident Turcia. Dar opereaza si in Germania, Cehia, Polonia, Lituania etc… Ofera vacante catre  90 de destinatii din 40 de tari in mai mult de 1500 de birouri  de vanzari in 9 tari din Europa si anual aproximativ 3 milioane de turisti aleg sa isi petreaca vacantele prin intermediul lor. Astazi, holdingul Coral Travel Group are 37 de companii în 22 de țări; o echipă internațională formată din 4 300 de angajați de 25 de naționalități diferite. Au integrat fiecare aspect al afacerii in cadrul companiei, de la transport la cazare, servicii la destinatie, asistenta turistica, servicii de siguranta cibernetica sau aviatie printre altele. Toate functioneaza ca un tot unitar, ajutand si  consolidand imaginea holdingului in lumea turismului international.

coral-travel-romania

Planurile de intrare pe piata turismului din Romania au fost facute de dinainte de perioada pandemiei cu Covid, oprite de acesta si grabite apoi de razboiul izbucnit in est. Este un plan amplu de dezvoltare a companiei in Europa si Romania face parte din acesta, avand un loc central. Incepand cu anul viitor, compania va oferi posibilitatea de franciza celor care isi doresc acest lucru iar pana atunci, ofertele lor se regasesc in toate agentiile de turism precum si pe site-ul propriu coraltravel.ro

welcome-to-antalya

Ofertele de vacanta de la Coral Travel Romania

Destinatiile principale oferite de Coral Travel Romania sunt spre Turcia, Egipt, Grecia si Tunisia. Coral Travel va zbura în acest an cu 4 companii aeriene: Turkish Airlines, Fly Lili, Fly Lili, Corendon Airlines și Aminawings din 7 aeroporturi, Plecarile vor fi din București Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Oradea, Suceava, Iași. Un lucru interesant de stiut este ca zborurile operate de compania Flylili vor avea plecarile si sosirile de pe aeroportul Bucuresti – Baneasa, o premieră a sezonului, oferind mai multe avantaje turiștilor, precum proximitatea mai mare față de oraș, accesibilitate facilă, fluxul redus de pasageri oferind timpi reduși de așteptare și operativitate mai crescută.

Conceptele exclusive de vacanta pentru piata din Romania sunt urmatoarele:

  • Sun Family Club – colecția include cele mai bune hoteluri de familie cu Sun Family Clubs. Aici sunt luate în considerare toate detaliile – mese adaptate nevoilor și dorințelor copiilor în timpul zilei, programe educaționale și de divertisment cu pedagogi profesioniști. Pentru cei interesați de pachetul de familie, există și oferta „2+2=2” – doar părinții plătesc cazarea, iar copiii stau gratuit în hotel.
  • Coral Elite Service – o selecție de hoteluri de lux și beneficii speciale, cum ar fi: ghizi profesioniști de la departamentul Coral Elite Service la sosire și la plecare, transfer special, asistență turistică 24/7.
  • Colecția de Vară – cele mai bune oferte de cazare în hoteluri din Turcia, Egipt, Grecia și Tunisia. Nu trebuie să pierdeți timp în căutarea hotelului. Coral Travel a făcut deja acest lucru pentru dumneavoastră. Încă un avantaj al rezervării este condiția specială de plată – plata în avans este de doar 10%.

O noutate cu care vin cei de la Coral Group Hotels and Resorts sunt hotelurile detinute in proprietate și hotelurile partenere care funcționează conform standardelor precum si numărul mare de hoteluri exclusive de diferite categorii și concepte de vacanță. Printre hotelurile deținute de Coral Travel în Turcia se numără Xanadu Resort Hotel , Seven Seas Life, Seven Seas Blue , Otium Family Eco Club . O sa va si prezentam curand unul dintre ele, in cadrul unui articol separat.

coral-travel-romania

In declaratiile oficiale,  staff-ul de la Coral Travel Romania a sustinut ca nu isi doresc, neaparat,  sa devina numarul 1 in turismul romanesc. Dar ca timpul va decide daca asta se va intampla. Ramane de vazut, daca se va intampla acest lucru, daca revanzatorii din agentiile de turism romanesti vor alege intre partenerii de traditie sau beneficiile mai mari aduse de Coral. O concurenta mai mare, aduce beneficii mai multe turistilor si intr-un final acesta este cel mai mare castig pentru noi.

 

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.