LUMEA MARE

IPW 2023 San Antonio – Reluarea triumfătoare a turismului în Statele Unite

Peste 5.000 de delegați din întreaga lume au invadat San Antonio, Texas, pentru a marca revenirea vacanțelor și pentru a anunța un nou început

San Antonio, Texas – IPW 2023, principalul eveniment comercial de călătorie al Statelor Unite, s-a încheiat recent într-o atmosferă de triumf în orașul istoric San Antonio, Texas. După o întrerupere de doi până la trei ani cauzată de pandemia globală, IPW 2023 a reprezentat o reluare mult așteptată a “normalității” în lumea turismului de călătorie. O revenire care se asteapta sa depaseasca toate cifrele de dinainte de pandemie, tinand cont de noile realitati din constiinta comuna a populatiei lumii.

IPW-2023

IPW-2023

San Antonio, orașul cu o istorie bogată și un amestec fascinant de culturi spaniole, mexicane și americane, a găzduit această ediție impresionantă a evenimentului, care a atras peste 5.000 de delegați reprezentând toate cele 50 de state și zeci de țări din întreaga lume. Acești profesioniști din industria turismului s-au adunat în San Antonio pentru a anunța cu bucurie și încredere că vacanțele… s-au întors în sfârșit!

IPW, cunoscut și sub numele de International Pow Wow, este un eveniment anual care aduce împreună furnizori americani de produse și destinații turistice din Statele Unite și atrage cumpărători de călătorii internaționali și naționali, precum și jurnaliști interesați de frumusețea și diversitatea destinațiilor uimitoare ale Statelor Unite. Cu o traditie de peste 50 de ani, este gazduit in fiecare an de alt oras din alt stat si este o mare onoare si responsabilitate. Gazduirea unei ediții IPW este un moment deosebit de important pentru orașul-gazdă. Potrivit U.S. Travel Association, San Antonio, prin intermediul IPW 2023, se așteaptă să primească până la 400.000 de noi vizitatori internaționali, generând astfel până la 600 de milioane de dolari în cheltuielile vizitatorilor internaționali în următorii trei ani.

San Antonio, cu inima sa călduroasă și ospitalieră, a făcut o treabă excelentă în a întâmpina toți participanții, oferindu-le o serie de evenimente grandioase și incitante care au reflectat măreția și energia statului Texas. Aceste festivități au pregătit scena pentru o săptămână incredibil de încărcată și interesantă de întâlniri și afaceri. Carnaval, intalniri cu triburi native, vizite la cele mai importante locuri din zona, restaurante cu porti deschise, plimbari pe celebrul rau din centru orasului sau concertele traditionale cu cei mai mari cu artisti ai Americii. La San Antonio a fost chiar si Dierks Bentley – unul dintre cei mai mari interpreti de muzica country din USA.

IPW-2023

Astfel, evenimentul a inclus tururi și excursii de teren pentru a permite participanților să se bucure de atractiile turistice locale și să se familiarizeze cu experiențele pe care le oferă San Antonio. Tot ce au mai bun in Texas a fost la indemana participantilor.

Participanții la IPW 2023 au avut privilegiul de a asista la prezentări de la organizații de renume, cum ar fi Brand USA și Visit California, care au dezvăluit cele mai recente tendințe în călătoriile internaționale și strategii de marketing și promovare a destinațiilor. De asemenea, au avut oportunitatea de a avea peste 40 de întâlniri individuale cu reprezentanți ai diferitelor organizații și companii din industria turismului, pentru a explora potențialele colaborări și proiecte comune.

Dacă ai acreditare ca jurnalist la IPW, vei avea privilegiul de a folosi Sala de Presă, un spațiu perfect amenajat pentru a-ți facilita munca. Nu vei fi nevoit să-ți faci griji că îți lipsește ceva, deoarece sala este echipată cu tot ceea ce ai nevoie.  mare ajutor în desfășurarea activității noastre. De asemenea, organizatorii evenimentului IPW ne-au pus la dispoziție resurse moderne și eficiente. Am avut acces la Media Marketplace Package, o zi dedicată întâlnirilor B2B între furnizorii din Statele Unite și reprezentanții media. Acest program a inclus sloturi de 10 minute pentru întâlniri, cu o pauză de 5 minute între ele, permițându-ne să avem discuții productive cu reprezentanții industriei turismului. De asemenea, am avut acces la IPW Online Press Room și IPW Online Marketplace, două platforme online inovatoare care ne-au facilitat conectarea cu furnizorii și buyerii dinainte, în timpul și după eveniment. Aceste resurse au fost extrem de valoroase pentru a ne extinde rețelele de contact și pentru a obține informații și materiale relevante pentru articolele noastre. IPW  nu doar că ne-a oferit oportunitatea de a fi martorii unui eveniment comercial de călătorie de prim rang,  a si facilitat munca noastră ca jurnaliști prin furnizarea de facilități moderne și acces la resurse de calitate. Sala de Presă, laptopurile cu acces la internet și platformele online au contribuit semnificativ la succesul activității noastre și ne-au permis să obținem informațiile necesare pentru a relata evenimentul într-un mod complet și captivant.

IPW-2023

IPW-2023

IPW-2023

IPW-2023

IPW-2023

IPW-2023

IPW-2023

IPW 2023 San Antonio a reprezentat o oportunitate unică pentru profesioniștii din industria turismului de a se conecta, a promova destinațiile lor și a dezvolta parteneriate solide. Prin intermediul IPW, San Antonio a strălucit, dezvăluind bogăția istorică, culturală și turistică a orașului și a regiunii sale, contribuind astfel la creșterea atractivității sale pentru turiștii internaționali și la avansarea industriei turismului în ansamblu. San Antonio, cu Alamo-ul său emblematic, care păstrează vie memoria luptei pentru independența Texasului și cu River Walk-ul său pitoresc, un sistem de căi navigabile care oferă o experiență unică de cumpărături și gastronomie, a captivat inimile participanților la IPW 2023.

S-a incheiat o editie de IPW, urmeaza alta in 2024!

IPW-2024-los-angeles

Los Angeles, cunoscut drept capitala industriei de divertisment a lumii și casa celebrităților de la Hollywood, va fi gazda perfectă pentru IPW 2024. Participanții vor avea ocazia de a explora atracțiile iconice ale orașului, de a se bucura de soarele californian și de a se imersează în energia culturală și artistică a metropolei. Orașul gazdă Los Angeles se pregătește deja să impresioneze participanții la IPW 2024 cu o gamă variată de evenimente și atracții speciale. De la plajele sale faimoase, cum ar fi Santa Monica și Venice Beach, până la celebritatea internațională a cartierului Hollywood, Los Angeles oferă o multitudine de experiențe unice. Participanții la IPW 2024 vor avea oportunitatea de a explora diversele cartiere ale orașului, precum Beverly Hills, cu magazinele sale de lux și stațiunea Rodeo Drive, sau zona revitalizată a centrului orașului, unde se găsesc galerii de artă, restaurante la modă și locuri de divertisment. Suntem foarte incantati ca am participat si anul acesta la IPW unde am trait o experienta unica. Totul a fost foarte bine organizat si am cunoscut foarte multe persoane speciale din aceasta frumoasa industrie , oameni cu experienta vasta de la care am invatat multe. Multumim IPW pentru invitatie.  Asteptam cu nerabdare editia de anul viitor.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.