DE STIUT!

Kenya eVisa

De ce nu Kenya?

Kenya este o destinatie indepartata dar foarte frumoasa unde ti-ai dori sa ajungi ca sa cunosti obiceiurile si sa vezi lucruri spectaculoase. Kenya este relativ ferita de probleme de siguranta si este una dintre putinele tari din Africa ecuadoriala care este centrata pe turism. Cu toate ca turismul de aici nu este cel cu care suntem obisnuiti, este o experienta de neuitat. Oferta de vacanta a Kenyei este impresionanta: clima ecuatoriala placuta tot timpul anului, animale rare, zeci de parcuri nationale , diversitate culturala (populatia este impartita in 42 de triburi care vorbesc limbi diferite, dintre care cel mai cunoscut este Masaai) dar si resorturi si facilitati turistice de cel mai inalt standard. Nu in ultimul rand sunt preturile care, pentru europeni, pot parea nesemnificative cu toate ca preturile din resorturi sunt la nivel occidental. Calatorim sa ne gasim sensul vietii, calatorind in tari unde putem gasi locuri de neuita, acestea ne raman in inima si in minte toata viata. Cred ca Kenya este unul dintre acele locuri care nu le uiti niciodata. As vrea sa ajung intr-o zi ca sa vizitez acest loc frumos si sa ma intorc sa va povestesc si voua. Dar astazi vreau sa va povestesc cum sa obtineti viza necesara pentru a putea calatori in Kenya.

Principalele tipuri de E-Visa din Kenya sunt:

 • Viza turistică din Kenya
 • Viza de tranzit în Kenya
 • Viza de afaceri din Kenya

Cetățenii români pot călători în Kenya numai în baza unei vize de intrare. Cetățenii români care doresc să călătorească în Kenya vor trebui să aplice online, cel puțin cu o săptămâna înaintea călătoriei, pe site-ul http://account.ecitizen.go.ke/register, în vederea obținerii în prealabil a vizei kenyene.

 • Viza turistică din Kenya este o viză de intrare unică eliberată persoanelor din țările care necesită o viză pentru a intra în Kenya și al cărui principal scop al vizitei este turismul. De obicei este valabila 90 de zile pentru sejururi de 90 de zile, deși poate fi reînnoita odată în țară pentru o ședere de maximum 6 luni.
 • Viza de tranzit din Kenya este o viză de intrare unică eliberată online persoanelor care se conectează prin Kenya către alte țări, dacă doresc să părăsească aeroportul. Este valabila 90 de zile, pentru o ședere de 72 de ore.
 • Viza de afaceri Kenya este o viză de intrare unică eliberată persoanelor care doresc să facă afaceri în Kenya. Este valabil 90 de zile pentru o ședere de până la 90 de zile.

Persoanele care solicită viză electronică din Kenya vor trebui să completeze un formular online. Puteți completa formularul și, de asemenea, plătiți taxele necesare. În formular, vi se va cere să furnizați informații personale, cum ar fi numele complet, data nașterii, naționalitatea, profesia și datele de contact. De asemenea, veți furniza detaliile pașaportului, motivele călătoriei, data intrării și durata șederii. În funcție de scopul vizitei, vi se va cere să completați numele și datele de contact ale gazdei. Există, de asemenea, alte câteva detalii minore ale formei care diferă de la persoană la persoană. Asigurați-vă că completați toate informațiile, deoarece cererile incomplete sunt de obicei respinse.

evisa-kenya

O modalitate sigura de a obtine evisa pentru Kenya este de a solicita un ajutor specializat de la cei care se ocupa strict cu asa ceva. evisa Kenya este un site specializat in obtinerea vizelor necesare intrarii in Kenya. Avantajele aplicarii pe un site specializat sunt multiple:

 • Aplicatie online 24/7/365
 • 24/7/365 suport prin email si asistenta de la experti visa
 • Suport telefonic nonstop
 • Verificarea aplicatiei de catre specialisti
 • Corectarea eventualelor greseli
 • Aplicarea pentru viza este simplificata
 • Posibilitatea de a edita pozele si documentele incarcate in sistem
 • Primirea vizei online in format pdf
 • Retransmiterea vizei in cazul pierderii acesteia
 • Plata online cu metode diverse

Kenya nu se numara printre destinatiile favorite ale turistilor romani dar asta nu inseamna ca nua re fanii ei. Aceasta destinatie cu iesire la Oceanul indian ofera celor care o aleg o multitudine de experiente exotice si de neuitat. Plus locuri unice in lume!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.