A doua a editie Festival Diskoteka 2020

MESAJ IMPORTANT!

Analizând criza la nivel european și mondial generată de virusul COVID-19 (𝐂𝐨𝐫𝐨𝐧𝐚𝐯𝐢𝐫𝐮𝐬), dorind să venim în întâmpinarea măsurilor de prevenire și transmitere ale acestui virus și având în vedere măsura excepțională, fără precedent, de interzicere a oricăror activități care presupun participarea unui număr mai mare de 1.000 de persoane adoptată de Ministerul Sănătății și Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul de Situații de Urgentă prin Hotărârea nr.6 din 06.03.2020, cu parere de rău ne vedem nevoiți să vă anunțăm că cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii retro, DISKOteka Festival, 𝐒𝐄 𝐀𝐌𝐀𝐍𝐀 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 🔜 𝟏𝟖-𝟐𝟎 𝐒𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞

❗️❗️❗️𝐓𝐎𝐀𝐓𝐄 𝐀𝐁𝐎𝐍𝐀𝐌𝐄𝐍𝐓𝐄𝐋𝐄 𝐑𝐀𝐌𝐀𝐍 𝐕𝐀𝐋𝐀𝐁𝐈𝐋𝐄 😀

Cele 18.426 de abonamente vândute până în prezent rămân 𝐕𝐀𝐋𝐀𝐁𝐈𝐋𝐄 pentru noua perioadă din luna Septembrie 2020, perioadă pentru care se pot achiziționa abonamente, în continuare, pe site-ul www.diskoteka.ro sau la punctele fizice de vânzare autorizate, fără modificări de preț.

Sănătatea și siguranța participanților la DISKOteka Festival este prioritară pentru noi 🙏

Am luat în calcul această decizie de la primele semne și am urmărit evoluția noului tip de virus și pe teritoriul României. Anunțul nostru de astăzi vine după ce 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐥𝐞 𝐚𝐮 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐳𝐢𝐬 𝐦𝐚𝐧𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐚𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐚𝐭𝐞, 𝐢̂𝐧 𝐬𝐩𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐬𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐢̂𝐧𝐜𝐡𝐢𝐬𝐞, 𝐜𝐮 𝐮𝐧 𝐧𝐮𝐦𝐚̆𝐫 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐧𝐭̦𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝟏.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞, Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul de Situații de Urgentă preconizând că în România vârful epidemiei de Coronavirus va fi atins de Paști.

Regretăm această situație care știm că poate crea neplăceri și discomfort însă este 𝐮𝐧 𝐜𝐚𝐳 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐚 𝐬𝐮𝐛 𝐢𝐧𝐜𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐚 𝐟𝐨𝐫𝐭̦𝐞𝐢 𝐦𝐚𝐣𝐨𝐫𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐚 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐟𝐨𝐫𝐭𝐮𝐢𝐭, o situație care nu a putut fi prevăzută și asupra căreia, noi, ca Organizatori, nu avem niciun control.

Diskoteka 2020

In perioada 1-3 mai 2020, în aceeași locație, Stadionul „Dan Păltinișanu”, va avea loc cea de-a doua ediție a festivalului Diskoteka! Evenimentul din acest an, 2019, a fost unul de foarte mare succes, unde au participat peste 100.000 de persoane în cele trei zile festival!

Lineup-ul din 2020 ii aduce la Timisoara pe: Tehnotronic, Londonbeat, Blackbox, Savage, Mauro, Rozalla, System in Blue, ICE MC, Gina T, Urban Cookie Collective, Las Ketchup sau DJ Jungle, insa lista nu se opreste aici.! Aceștia fiind doar o parte din artiștii renumiți ai muzicii disco din anii ’80 sau ’90 care vor veni la Timișoara, la Diskoteka Festival! „Festivalul Diskoteka a reușit să reînvie anii tinereții, plini de sentimente contradictorii precum nostalgia, exuberanța și emoția primei iubiri. Cine nu a fredonat măcar o dată melodiile unor interpreți iubiți de toată lumea precum DJ Bobo, Technotronic sau No Mercy? Cine nu și-a dorit să poată vedea și asculta live pe acei artiști care, în anii ’80 și ’90, cucereau inimile tuturor și ale căror refrene se auzeau pe frecvențele tuturor posturilor de radio comerciale?”, ne transmit cei de la Diskoteka Festival!

Cele mai importante nume vin insa din Germania. Dupa ce in 2019 nu au mai putut ajunge la festival, Marty Cintron si gemenii Ariel si Gabriel Hernandez, adica formatia No Mercy, si-au anuntat prezenta la editia de anul viitor. Timisorenii vor putea dansa pe piese ritmate precum „Where do you go”, „Kiss you all over” sau „Hello how are you”, dar si in ritmul baladelor

Una dintre promisiunile organizatorilor pentru ediția din mai 2020 a festivalului Diskoteka este că momentele vor fi noi, adaptate, iar artiștii care pășesc pentru a doua oară consecutiv pe scena festivalului, vor veni cu show-uri noi. ,,Este una dintre obligațiile pe care ni le asumăm în fața fanilor festivalului. În fiecare an, elementul de noutate trebuie să existe, chiar dacă vorbim despre hiturile care au marcat generații în zeci de ani de zile” Boney M. Xperience aduce la Diskoteka o nouă experiență pentru fanii legendarei trupe. În difuzoare se vor auzi și în 2020 evergreen-urile Rasputin sau Daddy Cool, într-un show complet nou, pregătit chiar de Sheyla Bonnick

Știați că cei de la festival au si un canal de YouTube, unde puteți urmări integral festivalul #diskoteka2019 și interviuri exclusive cu artiștii care au facut atmosfera incendiară la cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii retro?

Daca inca nu ati cumparat abonamente, nu mai asteptati si cumparati astazi la preturi reduse.

  • Un abonament pentru zona VIP este 1080 ron
  • Un abonament pentru zona 1 este 490 ron
  • Abonament pentru zona 2 este 280 ron
  • Bilet intrare ziua 1 pentru vineri 1 mai  este 200 ron
  • Bilet intrare ziua 2 pentru sambata  2 mai este 200 ron
  • Bilet intrare ziua 3 duminica 3 mai este 200 ron

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.