A doua a editie Festival Diskoteka 2020

Diskoteka 2020

In perioada 1-3 mai 2020, în aceeași locație, Stadionul „Dan Păltinișanu”, va avea loc cea de-a doua ediție a festivalului Diskoteka! Evenimentul din acest an, 2019, a fost unul de foarte mare succes, unde au participat peste 100.000 de persoane în cele trei zile festival!

Lineup-ul din 2020 ii aduce la Timisoara pe: Tehnotronic, Londonbeat, Blackbox, Savage, Mauro, Rozalla, System in Blue, ICE MC, Gina T, Urban Cookie Collective, Las Ketchup sau DJ Jungle, insa lista nu se opreste aici.! Aceștia fiind doar o parte din artiștii renumiți ai muzicii disco din anii ’80 sau ’90 care vor veni la Timișoara, la Diskoteka Festival! „Festivalul Diskoteka a reușit să reînvie anii tinereții, plini de sentimente contradictorii precum nostalgia, exuberanța și emoția primei iubiri. Cine nu a fredonat măcar o dată melodiile unor interpreți iubiți de toată lumea precum DJ Bobo, Technotronic sau No Mercy? Cine nu și-a dorit să poată vedea și asculta live pe acei artiști care, în anii ’80 și ’90, cucereau inimile tuturor și ale căror refrene se auzeau pe frecvențele tuturor posturilor de radio comerciale?”, ne transmit cei de la Diskoteka Festival!

Cele mai importante nume vin insa din Germania. Dupa ce in 2019 nu au mai putut ajunge la festival, Marty Cintron si gemenii Ariel si Gabriel Hernandez, adica formatia No Mercy, si-au anuntat prezenta la editia de anul viitor. Timisorenii vor putea dansa pe piese ritmate precum „Where do you go”, „Kiss you all over” sau „Hello how are you”, dar si in ritmul baladelor

Una dintre promisiunile organizatorilor pentru ediția din mai 2020 a festivalului Diskoteka este că momentele vor fi noi, adaptate, iar artiștii care pășesc pentru a doua oară consecutiv pe scena festivalului, vor veni cu show-uri noi. ,,Este una dintre obligațiile pe care ni le asumăm în fața fanilor festivalului. În fiecare an, elementul de noutate trebuie să existe, chiar dacă vorbim despre hiturile care au marcat generații în zeci de ani de zile” Boney M. Xperience aduce la Diskoteka o nouă experiență pentru fanii legendarei trupe. În difuzoare se vor auzi și în 2020 evergreen-urile Rasputin sau Daddy Cool, într-un show complet nou, pregătit chiar de Sheyla Bonnick

Știați că cei de la festival au si un canal de YouTube, unde puteți urmări integral festivalul #diskoteka2019 și interviuri exclusive cu artiștii care au facut atmosfera incendiară la cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii retro?

Daca inca nu ati cumparat abonamente, nu mai asteptati si cumparati astazi la preturi reduse.

  • Un abonament pentru zona VIP este 1080 ron
  • Un abonament pentru zona 1 este 490 ron
  • Abonament pentru zona 2 este 280 ron
  • Bilet intrare ziua 1 pentru vineri 1 mai  este 200 ron
  • Bilet intrare ziua 2 pentru sambata  2 mai este 200 ron
  • Bilet intrare ziua 3 duminica 3 mai este 200 ron

Comments

comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.