De astazi 1 aprilie s-a deschis centru de testare Covid in aeroportul Henri Coanda

Primul si singurul Centru de Testare COVID situat in incinta unui aeroport din Romania, autorizat, isi va incepe activitatea in data de 1 aprilie 2021, in Aeroportul International Henri Coanda, la ora 08.00. Atat Centrul Milena, cat si Laboratorul vor fi deschise non stop.
Este primul Centru care, pe langa trimiterea prin e-mail, ofera rezultatul prin QR Code, dar si in forma printata – daca este solicitat, atat in limba Romana, cat si in limba Engleza.

Rezultatele testelor RT-PCR se primesc in maximum 6 ore din momentul recoltarii. In cadrul Centrului Milena din Aeroportul Henri Coanda se fac si Teste Rapide (Antigen), cu rezultate furnizate in maximum 15 minute din momentul recoltarii.

Odata cu momentul 1 aprilie 2021, prin existenta Centrului de Testare Covid din Aeroportul Henri Coanda, Milena Medical aduce Romania pe aceeasi harta cu marile aeroporturi ale lumii, cunoscut fiind faptul ca, inca de anul trecut, acestea ofera oamenilor un astfel de serviciu.

Preturile sunt dupa cum urmeaza:

RT-PCR – 350 lei in intervalul 08.00 – 20.00; RT-PCR – 390 lei in intervalul 20.00 – 08.00; Antigen SarS COV-2 – 150 lei in intervalul 08.00 – 20.00; Antigen SarS COV-2 – 170 lei in intervalul 20.00 – 08.00.

Milena Medical a castigat licitatia deschisa cu strigare organizata de catre Compania Nationala “Aeroporturi Bucuresti” S.A pentru “Inchirierea unei suprafete in incinta Aeroportului International Henri Coanda – corp de legatura AB4, parter, latura de S-V, pentru activitatea Centru Testare COVID 19”, pe o durata de 2 ani.

Asadar o veste buna pe care o asteptam de ceva timp. Era normal sa avem si noi in aeroport un astfel de centru . Ne-am miscat putin cam greu fata de alte tari dar este bine ca , acum, inainte de sezonul plecarilor, concediilor de vara, avem in sfarsit acesasta posibilitate de testare la aeroport. Noi asteptam cu nerabdare sa plecam prin Europa si asteptam sa vedem ce reguli or sa fie pentru cei vaccinati. Am reusit si am facut vaccinurile si speram ca o sa fie mai usor de calatorit in anumite tari. Asteptam vesti despre certificatul verde electronic. O sa va tinem si pe voi la curent, pana atunci spor la vaccinare.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.