DE STIUT!

Lansare compania Animawings in Romania

O nouă companie aeriană, având și acționari români, va opera pe piața autohtonă

 

Animawings, o nouă companie aeriană specializată în chartere, va opera zboruri pe piața românească începând din acest an. Operatorul aerian are ca acționari compania Memento Group, din care face parte și Christian Tour, cel mai mare turoperator român, precum și operatorul aerian elen Orange2Fly.

Ideea de a crea această companie s-a născut în urmă cu mai bine de un an și a pornit de la nevoia reală de aeronave care să deservească turoperatorii ce organizează zboruri charter în România. Piața autohtonă a charterelor este în creștere, în timp ce numărul avioanelor disponibile pentru chartere în România nu reușește să acopere necesarul”, a declarat Tudor Constantinescu, director comercial Animawings.

Animawings are la dispoziție două avioane de tip Airbus A320-200, cu câte 180 de locuri. Acestea vor asigura zborurile charter operate de către o parte dintre turoperatorii din România către destinații de vacanță din Grecia, Turcia, Spania, Egipt și Tunisia.

Încă din primul moment, noua companie aeriană s-a bucurat de succes, oferta noastră fiind îmbrățișată de piață, astfel că întreaga capacitate a fost contractată de către turoperatori de prestigiu ce activează în România, printre care se numără TUI TravelCenter, Dertour, Prestige Tour, Christian Tour. Solicitări au venit și de la alți turoperatori, dar flota pe care o avem în acest moment nu ne permite să onorăm toate cererile. Sperăm ca în viitor, când vom dispune de o flotă mai mare, să deservim toți turoperatorii din piață interesaţi de organizarea de zboruri charter”, a precizat Antonio Stoian, CEO Animawings.

Vesti bune asadar, intentia este de a dezvolta flota , la 5 aeronave. Animawings isi propune sa tripleze numarul de zboruri in 4 ani de la 4000 de zboruri in 2020, sa ajunga peste un milion de pasageri. La 1 mai vor incepe zborurile si veti putea cumpara bilete de pe site-ul lor. Biletele vor include un bagaj de cala de 23 de kg, un bagaj de mana sde 10 kg si catering la bord.

Suna promitator, asteptam sa vedem si preturile si sa calatorim cu Animawings. Poate nu o sa fie atat de mici ca la low cost dar daca serviciile vor fi bune probabil Animawings o sa fie o companie de succes.

AnimaWings  inseamna Aripi de Suflet, astfel poate deveni o companie de suflet pentru pasageri.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.