Blue Air ofera bilete de la 9,99 euro

Blue Air lanseaza Orarul de Vară 2021 si zboruri cu preturi incepand de la 9,99 euro

Blue Air lansează peste 40 de rute noi în cadrul Orarului de Vară 2021 și introduce in premiera o selectie de destinatii ideale pentru planificarea calatoriilor din sezonul estival.

Blue Air anunta peste 40 de rute noi in cadrul Orarului de Vara 2021 si introduce in premiera zboruri catre destinatii favorite de citybreak precum Atena, Praga, Bologna, Viena, Munchen, Frankfurt, Bari sau Barcelona si catre cele mai indragite destinatii de plaja, precum Burgas, Heraklion, Mykonos, Olbia, Rodos sau Zakynthos.

Zborurile sunt disponibile pentru rezervare, iar preturile incep de la 9,99 euro/segment. Toate rezervarile includ optiunea de modificare a datelor de zbor o data, fara achitarea taxei de schimbare a datelor de calatorie, platindu-se doar diferenta de tarif, acolo unde este cazul.

Blue Air anunta peste 40 de rute noi (si reintroduse) in Orarul de Vară 2021. Noile rute incluse în programul de vară sunt următoarele:

  • Din Bucuresti: ​​ Atena, Barcelona, Bari, Birmingham, Bologna, Catania, Frankfurt, Glasgow, Heraklion, Iasi, Lisabona, Madrid, Munchen, Mykonos, Olbia, Praga, Rodos, Roma Fiumicino, Suceava, Torino, Viena, Zakynthos
  • Din Cluj: ​​ Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, ​​Bruxelles, Constanta, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra Heathrow, Madrid, Milano Linate, Paris Charles de Gaulle, Roma Fiumicino și Stuttgart.
  • Din Bacau: Atena, Larnaca
  • Din Torino: Cagliari, Palermo, Olbia
  • Din Iasi: zboruri directe: Londra – Heathrow, București; zboruri de conexiune: Amsterdam, Atena, Bruxelles, Cluj Napoca, Larnaca, Madrid, Milano – Linate, Munchen, Paris – Charles de Gaulle, Roma, Stuttgart și Timișoara.
  • Din Suceava: zboruri directe: București, zboruri de conexiune: Londra – Heathrow, Amsterdam, Bruxelles, Frankfurt, Madrid, Milano – Linate, Paris – Charles de Gaulle,Munchen, Helsinki, Köln, Larnaca, Malaga, Bologna , Praga, Roma Fiumicino, Stuttgart și Valencia.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor. Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Blue-Air -bilete

Viata incepe acolo unde frica dispare! Dincolo de siguranta sanitara si de nevoia de sanatate exista si nevoile celelalte. Calatoriile sunt unele dintre ele. Pentru cei curajosi, aceasta perioada poate fi mai buna ca cea de dinainte de pandemie.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.