DE STIUT!

Cursa Bucuresti – Salzburg

O noua cursa Bucuresti – Salzburg

Dorinta de a calatori a oamenilor, nu poate fi stavilita si Wizz Air s-a gandit pentru perioada de dupa pandemie la o noua cursa Bucuresti-Salzburg ce va incepe din data de 2 iulie 2020. Partea buna este ca locurile pe noile zboruri pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene de la doar 19,99 EUR si vor fi operate joia si duminica. Pleci joi si te intorci duminica si este ca un city break extins sau iei o saptamana si vizitezi Salzburg dar si imprejurimile timp de sapte zile.  Astfel ca, poti da o fuga pana la Viena sau poti ajunge la Munchen.

Salzburg este al patrulea oras al Austriei ca marime si este orasul muzicii pentru Mozart si al istoriei pentru castelul cetate Hohensalzburg – cel mai bine conservat castel medieval din Europa Centrală. Orasul baroc isi asteapta oaspetii ca intotdeauna cu cafenele sic si restaurante fabuloase, muzee si palate fastuoase.

Conditii sanitare pentru noua cursa

Anunțul de astăzi vine pe măsură ce noua eră a călătoriilor igienizate începe la Wizz Air. Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Adăugând opțiunea WIZZ Flex la o rezervare, pasagerii pot fi siguri că, dacă circumstanțele se schimbă, sau pur și simplu doresc să călătorească la o dată diferită sau către o destinație diferită, pot rezerva orice zbor WIZZ la alegere. Oferirea acelui nivel suplimentar de protecție pentru rezervările de pasageri este o măsură binevenită în aceste vremuri incerte.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.