Wizz Air extinde oferta de asigurare de calatorie si acopera COVID-19

 

 Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai ecologică din Europa*, a anunțat astăzi că va oferi pasagerilor asigurarea cu acoperire pentru COVID-19

 

Wizz Air  anunta ca ofera pasagerilor asigurarea  cu acoperire pentru COVID-19 ca parte a pachetului său de asigurare de călătorie, care este disponibil pe wizzair.com prin parteneriatul cu furnizorul de asigurări Chubb.

Clienții Wizz Air pot achiziționa o asigurare de călătorie care acoperă acum anulările legate de COVID-19 și cheltuielile legate de asistența medicală atunci când călătoresc în străinătate. De exemplu, dacă primesc un diagnostic COVID-19 atunci când călătoresc în străinătate și înregistrează costuri suplimentare pentru prelungirea șederii sau cheltuieli medicale pentru tratament, Wizz Air Travel Insurance va acoperi acest lucru (se aplică limita maximă). Sau poate a trebuit să își anuleze călătoria pentru că au primit diagnostic COVID-19 înainte de a călători? Asigurarea de călătorie Wizz Air oferă protecție. Asigurarea de călătorie Wizz Air acoperă, de asemenea, bagajele pierdute, furate sau deteriorate, precum și pierderea zborului. Se aplică termeni, condiții și excluderi.

În plus față de asigurarea de călătorie, Wizz Air oferă acoperire pentru anularea independentă în anumite țări. Atât acoperirea pentru anulare, cât și asigurarea de călătorie pot fi achiziționate în timpul procesului de rezervare a zborului de pe site-ul web sau din aplicatia Wizz Air – și sunt aplicabile atât pentru biletele dus, cât și pentru cele dus-întors. Termenii și condițiile complete pot fi găsite aici.

Andras Rado, Senior Corporate Communications Manager, a declarat: „La WIZZ, ne-am angajat să optimizăm experiența de călătorie, fie că este vorba de procesul de rezervare, de servicii la bord sau de oferirea de servicii suplimentare care fac călătoria mai convenabilă și mai ușoară. Cu pachetul nostru actualizat de asigurare de călătorie, pasagerii pot fi siguri că sunt pregătiți și acoperiți în cazul în care călătoria le este afectată de COVID-19.

O veste buna pentru toti pasagerii Wizz Air, era doar o chestiunde de timp ca Wizz Air sa introduca aceasta masura. Dupa parerea noastra este una dintre cele mai serioase companii aeriene low cost care a trecut destul de bine peste perioada grea de anul trecut. Au aratat ca sunt puternici financiar si ca pot trece cu bine peste o criza importanta. Din ce stiu eu, cam toti care au avut zboruri anulate, inclusiv eu, si-au recuperat banii sau au schimbat zborurile anulate cu alte zboruri. Cand este anulat un zbor ti se da suma pe care ai achitat o pentru bilete inapoi cash sau credit de 120%  pentru achizitionarea altor bilete. Vestea pe care am primit-o astazi confirma din nou  ca Wizz Air este o companie de incredere.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.