VIP Rooms Split

VIP Rooms Split

Sunt doar vreo 1200 de km pe sosea intre București și Split. Nu e departe. Iar cea mai ușoara cale dacă nu mergi cu mașina este un zbor cu Croatia Airlines. Cu o escala în Zagreb. Doua zboruri scurte, unul de aproape doua ore și apoi încă o săritura de 45 de minute in fiecare luni , miercuri si vineri din aprilie pana pe 25 octombrie. Daca ajungeti in Split cu Croatia Airlines este musai sa trageti o fuga si pana in Trogir, care este doar la 20 km de Split si este o bijuterie a coastei adriatice, un orasel vechi care este pe lista Unesco de locuri din patrimoniul mondial. De asemenea tot in aceste zile ale saptamanii sunt zboruri si pentru Pula sau Zagreb. Pentru frumosul Dubrovnik sunt zboruri saptamanale in zilele de luni, marti, joi, sambata si duminica. Preturile incep de la 139 euro pe segment de zbor si includ mâncare și băutura gratuite pe timpul zborului în asa fel încât sa treacă timpul și mai repede. Asadar puteti ajunge cu ei in cele mai frumoase locuri din Croatia, locuri pe care nu le veti uita, care ofera calatorului tot ce are nevoie, o clima frumoasa, gastronomie bogata , privelisti extraordinare si oameni foarte calzi si primitori cum sunt croatii. Am ales pentru al treilea an, după Zagreb și Dubrovnik sa vizitam Croatia și de data aceasta a fost rândul Split-ul. Am înțeles după aceasta vizita, ca toată Coasta Dalmata de la Adriatica croata este minunata și merita vizitata.

croatian airlines

In desele noastre drumuri, stam în locuri dintre cele mai diverse. Hoteluri de 5* sau hosteluri, arbnb sau aparthotel-uri. Niciodată nu e la fel și încercam mereu sa alegem cea mai buna opțiune preț/calitate. Am cautat ceva care sa ne ofere și odihna și confort și o locație aproape de centru.

Am ales pentru Split – VIP Rooms Luxury Rooms

Un complex ce ocupa o parte dintr-un etaj, al unei clădiri ce se afla la 5 minute de mers pe jos de centrul Split-ului. Patru camere asemănătoare doar prin confortul pe care îl oferă dar diferite ca design. Într-un oraș minunat, o camera pe măsura.

Daca nu sunteți familiarizați cu acest gen de oportunitate de cazare, ei bine lucrurile sunt în felul următor...O camera/apartament situat într-un bloc/clădire, de preferința într-o zona centrala, cu dotări moderne, un proprietar cu care te întâlnești la sosire când primești cheile și eventual la plecare când predai cheia. In rest, este locul tău pe timpul vacantei. 

Am ales VIP Rooms pentru locație, dotări și raportul calitate/preț.

VIP Rooms Split

Camerele de la VIP Rooms,  sunt situate la 5 minute de mers pe jos de centrul Split-ului. Palatul Diocletian este reprezentativ pentru Split și ușor de ajuns la el de aici. Indiferent de ora este un spațiu safe și chiar și la orele târzii când am ajuns înapoi, nu ne-am confruntat cu absolut niciun pericol. Treci dimineața apoi în drum spre faleza pe lângă piața de peste a orașului și ai magazine universale la doi pași. Tot ce este necesar pentru tine.

Dotări camera VIP Rooms.

Cele patru camere sunt extrem de elegante și își merita numele ales. VIP cu adevarat!

Fiecare camera este amenajata diferit și are în dotare

 • TV led cu satelit
 • Wi Fi free
 • Minibar
 • Frigider
 • Birou
 • Spațiu de relaxare cu fotolii
 • Prosoape
 • Obiecte de igiena
 • Seif
 • Uscător de par
 • Ceai și cafea la sosire
 • Playstation 3 – la cerere
 • Playstation 4 – la cerere
 • iPad – la cerere

Poate cea mai frumoasa parte a camerei, dincolo de curățenia impecabila a fost baia. Eleganta și atrăgătoare, rivalizează cu orice baie de la orice hotel de 5* de oriunde din lume. Am simțit grija proprietarului pentru confortul oaspeților săi.

Va spuneam sus despre cum ajungi în Split și ca sunt doar 1200 de km cu mașina. Ei bine, dacă mergi cu mașina sau poate dacă închiriezi o mașina acolo și alegi sa te cazezi la VIP Rooms trebuie sa știi ca ai și loc de parcare gratuit. Trebuie doar sa anunți ca vii cu mașina și sa respecți o procedura simpla.

VIP Rooms Luxury este o gazda calda și atrăgătoare. Daca vizitezi Split-ul este una dintre opțiunile extrem de convenabile.

Contact VIP Rooms

 • Email  – booking@viprooms.eu
 • Telefon  – +385.98.912.6623
 • Adresa – VIP Rooms, Strada Ante Starcevica, nr 7

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?