EVENIMENTE

Diskoteka festival, muzica anilor ’80-’90

Diskoteka Festival, evenimentul dedicat muzicii anilor ’80 și ’90, se va desfășura între 31 mai și 2 iunie 2019 la Stadionul “Dan Păltinișanu” din Timișoara.

Festivalul va reuni peste 50 de artiști printre care Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, Haddaway sau East 17. Este o lista impresionanta de artisti, cei mai buni artisti dupa care am dansat, ne am distrat, am iubit in anii adolescentei multora dintre noi.

Bilete Diskoteka Festival 2019 la Timișoara

  • Zona 1 – 1200 lei
  • Zona 2 – 600 lei

In momentul acesta inca mai sunt abonamente cu 50% reducere, asa ca ar trebui sa va grăbiți sa prindeți, este super oferta.

Pe parcursul celor 3 zile de festival, vocile hit-urilor care au definit muzica de dans din perioada anilor ’80 și ’90 vor transforma Stadionul “Dan Păltinișanu” într-o mare discotecă în aer liber, printr-un maraton concertistic desfășurat pe 5 scene.

Peste 50 de artiști, care au lansat pe bandă succese muzicale ce se dovedesc și astăzi la fel de actuale, precum No Mercy, Sabrina, Mr President, Captain Jack, Modern Talking, Ace of Base, Dr Alban, CC Catch, Sandra, Boney M, Ricchi e Poveri, Haddaway, East 17, Alphaville, Nana, Admiral C4C, în marea lor parte în premieră în România, dar și mulți alți artiști, MC și DJ români îndrăgiți, strâng rândurile la Timișoara, punând orașul de pe Bega pe harta marilor evenimente muzicale din 2019.

Diskoteka Festival promite sa readucă publicului atmosfera anilor ’80 și ’90 nu doar prin hit-urile acelei perioade emblematice, ci și prin decoruri spectaculoase, acțiuni interactive, flash mob-uri inedite, suveniruri și cele mai delicioase food truck-uri.

Premieră absolută pentru nostalgicii muzicii anilor de glorie ai genurilor europop, eurodance ori reggae,  Diskoteka Festival va fi fără doar și poate cea mai grandioasă manifestare muzicală din vestul țării, manifestare de anvergură ce se alătură celor mai mari evenimente muzicale din Europa în 2019. Sunt convinsa ca multi dintre voi au cel putin cate un idol printre artistii enumerati , ca vor veni sa simta atmosfera, sa ne aducem aminte impreuna de acele vremuri frumoase, cand umblam prin discoteci sau bairame si dansam pana dimineata. Preferatul meu ramane Thomas Anders si sper din tot sufletul sa pot sa ajung ca sa cantam impreuna melodiile lui Modern Talking.

Timisoara o sa fie pe numele tuturor fanilor , o sa fie o perioada incarcata, cel mai bine ar fi sa va achizitionati din timp cazare si bilete de avion. Am vazut zilele trecute ca au preturi foarte bune inca, daca nu puteti sa va combinati si sa veniti cu masinile. Important este sa ne vedem cat mai multi acolo, sa petrecem cateva zile minunate, de dragul artistilor care isi doresc aceasta intalnire cu publicul roman.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *