OFERTE SPECIALE

SHOPPING LA ISTANBUL 2015

Cu Tramp Travel la Istanbul!

De la 135 Euro/persoana!

“Magia orasului de pe doua continente”
5% Reducere pentru grupuri de minim 6 persoane

   Tramp Travel te invita sa descoperi un oraș minunat. Un oraș ce își are un loc important în istoria noastră și a lumii…un oras care si-a facut din turismul de shopping un renume mondial! Hai sa descoperi ceea ce îți poate oferi!

Inca nu știi ce faci de Rusalii? ACEASTA EXCURSIE ESTE CEEA CE CAUȚI!Bosphorus, Istanbul

 13.05, 28.05.2015* – RUSALII    110 € + 25 €* 125 € + 25 €*

Servicii incluse:

 • -Transport cu autocar – clasificat pentru curse internaționale, cu îmbarcare din București.
 • – 3 nopți cazare (loc în camera DBL) cu mic dejun  la hotel 3* (standard local) in Istanbul
 • -Ghid local roman – pe toată durata excursiei!
 • -Însoțitor de grup din partea agenției de turism
 • -Tur de oraș pietonal cu vizitarea obiectivelor menționate în program

*Pachet “Discover Istanbul” (25 EUR/pers – se achita obligatoriu la agenția din România) si cuprinde croaziera pe Bosfor, tur pietonal cu vizitarea celor mai importante obiective turistice conform programului, ghid local roman pe toată perioada excursiei.

Servicii neincluse:

 • -Supliment pentru imbarcare din Ardeal – Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia, Deva, Sebes, Sibiu, Brasov – 15 EUR/pers
 • -Asigurarea medicala
 • -Excursiile optionale
 • -Biletele de intrare la muzee si alte obiective turistice(tarife informative : Moscheea Albastra: Gratuit; Basilica Cisterna: 8 Euro; Biserica Sf. Sofia: 9 Euro; Palatul Topkapi + Haremul Sultanului: 15 Euro)
 • -Cheltuieli personale si extra-servicii

Reduceri/ Suplimente :

 • Reducere loc in camera TPL – 10 EUR/pers
 • Copii 0-6.9 ani in camera cu 2 adulti: GRATUITATE
 • Copii 7-11.9 ani in camera cu 2 adulti: 30 EUR reducere/copil
 • Supliment camera SGL – 50 EUR/pers

Ce program ti-au pregatit?

 • Ziua 1 (Miercuri) – Ora 11:00 – Plecare din Cluj catre Istanbul pe traseul: Turda (ora 11:40) – Aiud (11:45)-Alba Iulia (ora 13:00)- Deva (transfer 12:30)- Sebes (ora 14:00) – Sibiu (ora 15:00)- Brasov (17:45)-Ploiesti (19:45)- Bucuresti (ora 21:00). Traversarea Bulgariei pe parcursul noptii.
 • Ziua 2 (Joi) – Sosire in Istanbul. Cazare la hotel 3* situat in zona Aksaray, Laleli . Dupa cazare la hotel si o scurta pauza vom face un tur al celor mai importante biserici ortodoxe ale fostei capitale a Bizantului – tur ecumenic. Vom vizita : Biserica Vlacherne, Patriarhia Ecumenica de Constantinopol, Biserica Romaneasca Sf. Paraschevi (aflata in partea asiatica a orasului).
  Vom continua ziua cu o superba Croaziera pe Bosfor ,care va da ocazia sa vizitati atat malul european, cat si cel asiatic al Istanbulului, Cornul de Aur, palatele sultanilor reformatori, celebrele poduri, Fortareata Europei etc.(aprox. 2 ore). Timp liber pentru plimbare si cumparaturi.
 • Ziua 3 (Vineri) – Dupa micul dejun, optional, Croaziera pe Marea Marmara la Insula Printilor – Buyukada (40 EUR/pers – tariful include transport local + vapor, turul insulei cu trasura si pranz cu bauturi) sau timp liber pentru cumparaturi. Dupa amiaza, timp liber pentru plimbare si shopping in cel mai fascinant loc de cumparaturi din Istanbul : Marele Bazar, faimos pentru multitudinea si diversitatea magazinelor.
 • Ziua 4 (Sambata) – Dupa micul dejun – tur pietonal de oras cu vizitarea celor mai importante obiective turistice ale “orasului de pe doua continente”, ce amintesc de grandoarea Imperiului Bizantin si mai tarziu a celui Otoman : Moscheea Albastra, Aghia Sophia, Palatul Topkapi, Hipodromul . Dupa amiaza, shopping la Bazarul Egiptean (Misir Carsisi) – situat aproape de Moscheea Albastra, de unde puteti achizitiona diverse condimente si mirodenii parfumate.
  Optional – Seara Turceasca 35 EUR/ pers (cina traditionala cu bauturi si program artistic).
 • Ziua 5 (Duminica) – Dupa micul dejun avem 2 ore la dispozitie pentru ultiumele cumparaturi plecare catre Romania (in jurul orei 12:00); sosire la Bucuresti in jurul orei 00.00, Sibiu- in jurul orei 05.00, Deva- in jurul orei 08.30, Cluj – in jurul orei 09.30 in functie de trafic si de formalitatile vamale.

Spune-le ca vii din partea calatoriaperfecta.ro pentru a fi tratat ca si client prioritar.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

2 thoughts on “SHOPPING LA ISTANBUL 2015

 • Urmareste in continuare rubrica de oferte ca o sa avem multe oferte speciale pe mai multe destinatii. Daca vrei una anume asteptem doar sa ne spui unde vrei si incercam sa iti gasim cea mai buna varianta

 • Excelente oferte aveti voi.
  Trebuie sa ma obisnuiesc s-arunc un ochi pe 2-3 bloguri de travel inainte sa plec undeva. Undeva, in vacanta. ca nu-s mereu in vacanta, chiar daca ma deplasez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *