OFERTE SPECIALE

Blind Holiday

Blind Holiday …chiar daca e o stire veche…

   Am asteptat sa vad daca avem romani care sa cumpere asa ceva si spre surprinderea mea am vazut la stiri cum au plecat in Grecia si inca undeva…nu retin exact. Pareau incantati! Deci se poate! Deci merge! Foarte frumos!

6-blind

   Paralela 45, a lansat pe piaţă un nou concept, Blind Holiday. Produsul se adresează turiştilor care doresc să plece într-o vacanţă “pe nevăzute”. Cei care aleg o astfel de experienţă vor afla care este destinaţia lor de vacanţă abia atunci când vor ajunge la aeroport. Clienţii care vor cumpăra vacanţa în perioada dorită vor putea afla doar serviciile incluse în pachet, însă nu şi destinaţia în care vor ajunge. Preţul unei astfel de vacanţe variază de la 299, la 499 de euro pentru o singură persoană. Paralela 45 spune că acest concept este unic în România şi se adresează clienţilor care vor să încerce o altfel de experienţă faţă de cele de care au avut parte până acum. 

    “Am dorit să aducem pe piaţa turismului din România un concept special pentru turiştii deschişi către nou, care vor să trăiască şi o experienţă altfel. Practic, îţi cumperi o vacanţă cu garanţia şi încrederea că se va ridica la nivelul aşteptarilor tale, iar destinaţia o afli când ajungi la aeroport”, a declarat Alin Burcea, preşedinte Paralela 45.

    În următoarea perioadă, turiştii vor putea consulta în mediul online ofertele pentru noul concept de vacanţă, care includ atât numărul de nopţi de cazare, cât şi numărul de stele pe care le are hotelul, tipul de masă, transportul cu avionul, transferurile şi celelalte taxe. Data de plecare va fi aflată cu 48 de ore înainte de către clienţi, iar destinaţia rămâne secretă până ce aceştia ajung la aeroport. “Sunt sigur că turiştii români vor aprecia o iniţiativă îndrazneaţă. Vrem să arătăm că putem oferi şi pachete pentru turiştii mai nonconformişti”, a mai spus preşedintele Paralela 45. 

Ofertele Blind Holiday ale agenţiei Paralela 45 se adresează doar persoanelor de peste 18 ani. 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *