3 NOI RUTE CĂTRE MILANO, ROMA ȘI BOLOGNA

JUMĂTATE DE MILION DE CLIENȚI ÎN DOAR 16 LUNI

RYANAIR ANUNȚĂ INTERES RECORD PENTRU RUTELE SALE DIN BUCUREȘTI
3 NOI RUTE CĂTRE MILANO, ROMA ȘI BOLOGNA, 700.000 DE CLIENȚI = 700 LOCURI DE MUNCĂ

      Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor,  a anunțat un record de rezervări în avans pentru orarul său de iarnă 2015, cu plecări din București, pentru cele 7 rute pe care operează compania. Acestea include și cele 3 noi rute Milano, Roma și Bologna, lansate în această primăvară. De asemenea, a fost marcată atingerea pragului de 500.000 de pasageri transportați de pe Aeroportul București în doar 16 luni.

2

      Cristina Oglan, a fost pasagerul cu numărul 500.000 al Ryanair, din București. Doamna Oglan călătorea împreună cu soțul la Londra, decolând de pe Aeroportul Otopeni (OTP), cu Ryanair.

image001

Orarul de iarnă 2015, la București, al Ryanair, aduce:

  • 3 noi rute: Milano, Roma și Bologna
  • 7 rute în total: Bruxelles (1 x zilnic), Dublin (4 x săptămânal), Londra (2 x zilnic), Madrid (1 x zilnic) și trei NOI rute: Roma (2 x zilnic), Milano (1 x zilnic) și Bologna (4 x săptămânal)
  • 57 zboruri săptămânale
  • 415,000 de noi clienți (700,000 de clienți, în total )
  • 700* locuri de muncă 

     Clienții români pot alege dintre cele 7 rute incluse în orarul de iarnă 2015, și anume Bruxelles (1 x zilnic), Dublin (4 x săptămânal), Londra (2 x zilnic), Madrid (1 x zilnic), Roma (2 x zilnic), Milano (1 x zilnic) și, respectiv Bologna (4 x săptămânal). De asemenea, au posibilitatea să-și aleagă locul preferat, să transporte al doilea bagaj de mână GRATIS, să folosească noul sit web și noua aplicație ce include și boarding pass-ul, să se bucure de facilitățile Family Extra și Business Plus, toate acestea făcând din Ryanair alegerea perfectă pentru familii, călătoriile de afaceri și de relaxare.

     În acest an Ryanair marchează ce-a de-a 30-a aniversare de la primul zbor. În 30 de ani Ryanair a crescut și devenit cea mai mare companie aeriană europeană, transportând anual 100 milioane de persoane, pe o rețea de rute formată din 30 de țări și cu economii totale pentru clienți ce însumează 11 Miliarde € în fiecare an.

30 de ani!

      Ryanair celebrează cei 30 de existență și atingerea pragului de 500.000 de clienți, din București, lansand vânzarea promoțională a locurilor pe rutele Roma, Bologna și Milano, la prețul de doar €19,99 pentru călătorii în perioada Octombrie – Noiembrie. Acest tarif redus va fi disponibil pentru rezervări, până miercuri, 23 august, ora 24.00.

La București, cu ocazia celebrării călătorului 500.000, Denis Barabaș, Ryanair, a declarat:

       “Ryanair are plăcerea să anunțe un record de rezervări în avans pentru zborurile operate de pe Aeroportul International Henry Coanda, care include și cele trei noi rute către Milano, Roma și Bologna (7 în total), care vor transporta 700.000 de clienți p.a. și va suporta 700 de locuri de muncă pe Aeroportul din București.  Ryanair este încântată să marcheze și celebrarea pasagerului cu numărul 500.000 care a călătorit pe ruta București – Londra Stansted. Este un număr important în termeni de trafic mai ales că operăm doar de 16 luni pe Aeroportul Otopeni. Din Aprilie 2014, de când am început să operăm per Aeroportul București, am văzut o creștere constantă a traficului pe rutele noastre, dar și o cerere tot mai mare din partea clienților pentru serviciile noastre. Clienții români și turiștii aleg deja Ryanair pentru tarifele noastre mici practicate, serviciu clienți – lider pe această piață, dar și o varietate de rute pe care operăm. Acum, aceștia pot face rezervarea pentru cursele noastre incluse în orarul de iarnă 2015, să acceseze noul nostru sit web, să folosească noua aplicație pentru smartphone-uri, să poată avea asupra lor al doilea bagaj de mână, GRATUIT, să se bucure de locurile preferate selectate în avans. De asemenea, se pot bucura și de avantajele serviciilor Family Extra și Business Plus, să-și folosească dispozitivele electronice la bordul avioanelor, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mai mult decât doar tarife mici.”

Ryanair multumeste!

*ACI confirmă că până la 1,000 de locuri de muncă sunt susținute pe aeroporturile internaționale, la un trafic de 1 milion de pasageri.

București, Iarna 2015

Roma Ciampino        2 x zilnic    Nou
Milano       1 x zilnic    Nou
Bologna       4 x săpt.     Nou
Bruxelles Charleroi       1 x zilnic
Dublin       4 x săpt.
Londra Stansted       2 x zilnic
Madrid       1 x zilnic

A.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?