OBIECTIVE TURISTICE

Rixos World

In Antalya la Rixos World

    In Antalya, in pofida celor care povestesc “lucrurile pe care le poti face”, 99% dintre turisti se duc pentru odihna si nu ies din hotel ceea ce se va schimba in curand pentru ca anul acesta porneste Rixos World, cel mai mare parc de distractii din partea aceasta de lume! Un concept nou despreun parc de aventura imens, un parc ce vrea sa rivalizeze cu Disneyland, Tivoli sau Gardaland. Prin suprafata si prin ceea ce o sa ofere, de departe se detaseaza ca fiind numarul 1. Ramane de vazut daca Rixos World o sa ajunga si depaseasca parcurile deja consacrate.

plansa

Rixos World este…cum sa va zic? Cine a fost la Roma stie foarte bine cum arata cladirea aceea alba  – Mausoleul Vittorio Emanuele II. Ei bine o cladire asemanatoare dar parca un pic mai mare ( da…mai mare! ) este identitatea Rixos World. Ceea ce vezi din strada. Este impunator, impresionant si alb si te lasa sa crezi ca luxul atinge aici apogeul!

Monument Roma

Seamana cu ce e mai jos? Mie asa mi s-a parut! Un templu roman… Asta au si vrut sa se vada! O sa va spun si motivul.Rixos-World

Au vrut sa socheze. Sa provoace. Sa duca surpriza la superlativ. Pentru ca nu te astepti la ce urmeaza… Ei bine, surpriza vine dupa ce depasesti impunatoarea intrare. Facuta special sa socheze are acest efect insa in clipa in care ai intrat…

Rixos World este un loc al copiilor. Este lumea copiilor de azi!

Exista un hotel de 5* care nu este insa atractia. Ce hotel cu demipensiune are clienti in Antalya? Asa cum la Disneyland exista un hotel in parc dar putini stiu cum se numeste asa este si aici. Turcii au dus conceptul mai departe. Nu stiu cum este hotelul din Franta dar cel de aici este facut pentru copii! Nu all inclusive, nu lux, nu odihna. Lumea copiilor de azi, cu internet, wi-fi, playstation, eroi galactici, jocuri in retea si games on line. Fantezia a fost dusa la extrem…

Asa arata hotelul:

[Best_Wordpress_Gallery id=”95″ gal_title=”rixos”]

Nu e facut special pentru copii? Nu este un contrast imens? Pe mine m-a bulversat.

Lasand hotelul deoparte am vrut sa vedem conceptul parcului de distractii. Este ametitor. Parc acvatic, parc de distractii, parade pe apa, eroi noi adusi din lumea internetului, un concept absolut nou pentru un parc de distractii nu in ceea ce priveste un bazin sau un carusel sau parada ci inceea ce priveste conceptul. Asa cum Disneyland e legat de Alba ca Zapada sau Portaventura de Ciocanitoarea Woody, Rixos World isi creeaza propria identitate.

O identitate venita din lumea de azi. Din cartile, povestile, jocurile de azi. Cele cu care copii de azi sunt familiarizati.

Rixos World – The land of Legends

[youtube]https://youtu.be/oZ_SXO_cTM8[/youtube]

O sa existe o lume acvatica, o sa se poate merge pe sub apa la pas, o sa existe adrenalina, pasiune si toata atentia va fi indreptata spre distractie. Rixos World este parcul de distractii al viitorului. Locul unde mergi cand esti copil si apoi iti duci copii cand le vine randul. O sa devina principalul punct de atractie din Antalya si abia atunci o sa intre pe lista ” Ce poti face in Antalya?”

Inca in constructie, cu termen de inaugurare iunie 2016 probabil ca abia in 2017 o sa atinga inaugurarea adevarata. Castelul, mountagne russe-ul, paradele si traditia se va forma incepand din 2017. Acum se munceste din greu.

[youtube]https://youtu.be/TC0VpGAAmJk[/youtube]

rixos world (3)

rixos world (2)

Rixos World o sa uimeasca. Daca iti plac lucrurile care ies din banal…esti client. Daca ai copii…esti client. Daca te simti copil…esti client. Antalya o sa aiba in curand o atractie noua – Rixos World – cel mai tare parc de distractii din partea aia de lume!

Material realizat cu ajutorul Fibula.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *