ROMANIA

Calatorie dupa comorile deltei

Cazare in Delta Dunarii la

Complexul Turistic Comorile Deltei

Dupa mai mult de 2800 de km, dupa ce strabate 10 tari, Dunarea ajunge la varsare si formeaza Delta Dunarii. A treia rezervatie naturala din intreaga lume, tinutul cu cea mai numeroasa fauna ornitologica, cea mai bogata zona piscicola din tara noastra, locul unde regasim padurea Letea si padurea Caraorman unde se afla cel mai batran stejar din Romania, in varsta de 4000 de ani, singura delta din lume care a fost declarata rezervatie a biosferei te asteapta sa o descoperi si sa-i descoperi comorile.

Complexul Turistic Comorile Deltei iti ofera mai mult decat cazare si masa. Daca te intereseaza pescuitul sportiv sau daca esti pasionat de fotografie, daca iti doresti calatorii cu barca esti asteptat in judetul Tulcea, comuna Maliuc, sat Gorgova pentru a descoperi comorile ascunse ale  deltei.

 

Pescarii, fotografii sau pur si simplu turistii iubitori de liniste si frumos considera ca o vacanta in Delta Dunarii este una dintre cele mai potrivite si asteapta anotimpul cu nerabdare. Pentru ca in Delta este greu de ajuns si posibiitatile de cazare sunt ori foarte scumpe ori ieftine dar fara un confort deosebit va propunem o alternativa.

Complexul Turistic Comorile Deltei

Dotari Complex Turistic Comorile Deltei:

  • 35 de locuri de cazare din care doua apartamente si 12 camere in 3 corpuri de cladire
  • Restaurant de 35 de locuri

 Camerele sunt dotate cu boiler, ventilator, aeroterma, televizor, frigider si terasa.

camere

camera

complex-turistic-comorile-deltei-restaurant

Pentru ca principala preocupare a celor ce merg in Delta este pescuitul, cei de la complex cunosc locurile cele mai bune din zona si va duc acolo cu barcile. Poti pescui la 10 km departare sau la doar cateva sute de metri de complex.

pescuit-delta-dunarii

Pasionatii de fotografie stiu ca sunt rasfatati in Delta. Aici se gasesc cele mai frumoase rasarituri si apusuri din Romania. Aici se gasesc atat de multe specii de pasari incat birdwatching-ul este la indemana chiar si de pe balconul camerei.

barza

rasarit

Complexul Turistic Comorile Deltei va ofera si alte posibilitati de petrecere a vacantei. Astfel, complexul dispune de:

  • Un jeep Nissan Patrol ce va asteapta pentru aventuri in zonele deltei dunarii. Va duc in locuri in care singurul mijloc de transport este SUV-ul.
  • Un catamaran cu fotolii confortabile in plimbari de relaxare.
  • O barca cu motor de viteza.
  • Un ATV pentru plimbari locale.
  • Un Camion de armata impozant

Tarif de cazare de la Complexul Turistic Comorile Deltei 

  • 120 lei/persoana cu 3 mese pe zi incluse.
  • Transportul din satul Nufarul este asigurat (daca nu aveti masina de teren).
  • Tarif plimbare cu barca – in functie de distanta.

 

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *