HOTELURI

Mareblu Village

     Mareblu village

Grecia…Creta…Herssonisos- Mareblu Village !Un complex hotelier amplasat pe un deal, cu o priveliste catre mare care-ti taie rasuflarea!

mareblu village

        E greu de ajuns pe jos la plaja dar cei de acolo iti pun la dispozitie un microbuz care te duce si te aduce  la/de la plaja. Practic complexul este amplasat pe un deal si are tot ce-ti poti dori in materie de all inclusive. La sosire te intrebi siderat cum naiba o sa ajungi cu bagajele daca o sa fii indeajuns de norocos incat sa primesti o camera tocmai in varful dealului!S-au gandit ei la asta si au niste masinute ca cele de golf care te cara cu bagaje cu tot pana la destinatie…Ba chiar am nimerit un tip din Romania la volan…Am vazut ca exista si parcare dar pentru noi care venim din Romania presupun ca este inutila, Creta fiind o insula. Poate doar sa inchiriezi o masina ca sa vizitezi imprejurimile…

      Camerele sunt mari, foarte curate, in casute cu un etaj, pe jos e fireasca gresie din Grecia iar obloanele de lemn iti dau racoarea de care chiar ca ai nevoie…De la gemuletul din baie cand faceam dus vedeam marea ceea ce recunosc ca era…placut!

     Intregul complex este o gradina in sine! Fiecare petic de pamant este incarcat de verdeata atent ingrijita…

       Exista mai multe locuri unde poti sa-ti petreci timpul.Sus…ascunsa de zgomot este relax pool.Muzica in surdina…sezlonguri comode…un barulet chiar langa…lumea citeste, face plaja…nimeni nu vorbeste tare, nimeni nu sare in apa… Pentru cei care vor odihna e ca la verb – mai mult ca perfect!

Chiar langa intrare, undeva in dreapta, este zona copiilor. Piscina pentru ei, loc de joaca…miniclub,minibar…fastfood cu cartofi prajiti, chipsuri, fructe, sucuri si ce le mai dau ei piticilor!Acolo e cu totul altfel!Linistea e…nu e!Printre mamaici, mamici, tatici, fete de la entertainment vezi cate un piticot zbughind la vale cu un colac pe el, de care oricum nu are nevoie catre piscina.Si fireste ca goana nu se poate decat cu nelipsitul chiot “yyyeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaa”!Noroc ca piscina de relaxare e departe! Hotelul are si un parc acvatic.Nu e mare dar pentru ce ai nevoie e mai mult decat suficient!

 

Si normal ca este zona centrala cu doua piscine unde vin marea majoritate a oaspetilor.  Aproape de bar, adancime pentru inotatori si nestiutori in ale inotului…pahare de plastic sau de sticla daca stai la terasa si cele doua gasti de la entertainment.

mareblu village

 

… cele doua echipe… pentru ca erau doua. Una pentru turistii din nord (Germania, Danemarca…) cu bingo in fiecare seara si gimnastica aerobica din bazin si una compusa din bulgari, greci, turci…pentru noi restul muritorilor.Cei care se ocupa de distractia ta, de fotbal, de ping pong, de miniclub, de pool games sau de minifotbal.Ei fac si spectacolele din fiecare seara, tot cu ei esti la discoteca.

Restaurantul iti ofera mancarea cu care esti obisnuit.Nimic iesit din comun dar tot ce gasesti de buna calitate si cu gust.Poti incerca bucataria greceasca, pestele si exista pentru cei care tin regim sau dieta un colt separat.La restaurant a venit intr-o seara o trupa de dans grecesc care ne-a incantat…

Si fireste barul din interior unde se aduna seara toti ca sa bea un metaxa din partea casei…

Probabil am scapat amanunte despre curatenia zilnica, despre internetul care era contra cost, despre amabilitatea celor de la receptie (am schimbat camera de doua ori fara probleme ) , despre aleile pline de flori dar cel mai bine ar fi sa mergeti sa va convingeti singuri pentru ca daca eu va spun tot voua ce va mai ramane de descoperit?

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *