BUCURESTIUL MEU DRAG

Restricții in sectorul 5

up date

S-a schimbat modificarea. Nu se intampla nimic. Piedone nu are voie sa impuna restrictii.

Sectorul 5 a dat drumul la restricții

In sectorul 5 din Bucuresti, noul Primar Cristian Popescu Piedone a luat deja decizia sa impuna restrictii anti covid. Multe asociatii de bloc sau magazine s-au trezit ieri cu o informare cu privire la masurile ce vor intra in vigoare incepand cu 25 martie 2021 si vor dura pana pe data de 11 aprilie 2021.

restrictii-sector-5

Bucurestiul a depasit indicele de 6 la mia de locuitori dar deja acest indice nu inseamna mare lucru. Sunt localitati unde acest indice conteaza si s-a introdus carantina si altele unde este ignorat. Cei care ne conduc iau in fiecare zi decizii in functie de interese pe care nu le mai intelege nimeni. Bulversati si neputinciosi ne ametesc si pe noi si astfel nu mai intelegem si nu mai stim daca avem voie sa iesim din casa, sa plecam din oras, daca putem sa mergem in parc sau sa ne vedem prietenii.  Prefectul Capitalei are un alt punct de vedere si contesta masurile luate de Piedone, acesta raspunde ca are voie.

E o cearta continua in care noi suntem la mijloc si incercam sa supravietuim. 

Pana una alta iata masurile ce se vor aplica in sectorul 5 incepand de astazi:

  • in timpul săptămâni mall-urile, hypermarketurile, supermarketurile, terasele, service-urile auto, spălătoriile etc. vor fi deschise între orele 07.00 – 19.00
  • in weekend, mall-urile, hypermarketurile, supermarketurile, terasele, service-urile auto, spălătoriile etc. vor fi deschise între orele 07.00 – 15.00
  • locurile de joacă vor rămâne deschise zilnic până la ora 19.00
  • programul farmaciilor si benzinariilor nu va fi afectat
  • programul pieţelor agroalimentare de pe raza Sectorului 5 se va modifica după cum urmează:

– LUNI – VINERI – 07.00 – 17.00

– SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ – 07.00 – 15.00

În privința cursurilor școlare, Primăria Sectorului 5 va asigura în continuare produsele necesare pentru limitarea răspândirii COVID-19, și anume: măști de protecție pentru elevi și profesori și dezinfectanți. Primăria nu poate dispune suspendarea cursurilor, acest lucru intrând în atribuțiile Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Poliția Locală a Sectorului 5 va efectua verificări pe raza sectorului pentru a se asigura că agenții economici respectă măsurile incluse în dispoziția emisă de Primarul Sectorului 5. 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.