SERVICII

Mergi la Karina Lash Maker pentru extensia genelor

Karina Lash Maker

Corina Turcuman lucrează în domeniul extensiilor de gene din 2010,  pune în valoare frumusețea ochilor feminini. In timpul anilor de studenție, a descoperit ca o tentează foarte mult arta machiajului.

A terminat studiile ca specialist in Finante-Bancı, însa în timpul liber exersa arta machiajului în grupul  de prietene și colege. Treptat a renunțat la acest hobby din cauza lipsei de timp și a faptului ca ar fi trebuit sa meargă la numeroase cursuri de calificare, workshop-uri, masterclass-uri.

In 2010 extensiile de unghii erau cunoscute pe piața, însa extensiile de gene nu prea. Încercând pe proprii ochi, ea a realizat ca  vrea sa cunoască mai multe despre aceasta procedura. La acea vreme, nu existau școli speciale unde sa poți învața aceasta procedura, de aceea a găsit o persoana care aplica extensii și a învățat de la ea aplicarea lor. A mers  la diferite cursuri, masterclass-uri, si workshop-uri. Astăzi toată informația de peste ani o împarte și cu alte persoane dornice sa ii fie colege în domeniul extensiilor de gene. De asemenea, este de părere ca, cu cât va fi mai mare concurenta, cu atât mai mulțumite și mai frumoase se vor simți doamnele și domnișoarele.

Deci… Daca…

 • Esti tehnician cu/fără experiență și te confrunți în practica cu greutăți, întrebări și greșeli la formarea a Y și W?
 • Știi ce trebuie sa corectezi, dar nu înțelegi cum anume sa faci asta?
 • Nu ești satisfăcut de rezultatul final, dar tinzi spre perfecționare?
 • Clienta nu este mulțumită de lucrarea ta?

Iata soluția Curs Practica cu trainer-tehnica 2D/3D- unic în Romania

In cadrul cursului, cu siguranța, vei primi răspuns la toate întrebările. Practica te va ajuta.

Sa obții o linie superioara perfecta
Sa identifici greșelile admise la modelare
Sa stabilești, efectul, lungimea, grosimea extensiilor de gene pentru ochi complicați
Sa stabilești cauza incleieturilor de extensii
Sa scurtezi timpul de aplicare
Și alte tipsuri

Ți se pare interesant?

Are diverse cursuri dacă doriți sa învățați aceasta tehnica. Are curs de începători 1D, curs de baza, curs perfecționare 1D, curs avansat 2D, 3D, practica cu trainer tehnica 2D, 3D, curs microblading sprâncene, curs evantai perfect 4D-7D.

karina lash

Sau profita de serviciile oferite la salon

 • -Extensii Gene Fie cu Fir
 • -Extensii Gene 2D
 • -Extensii Gene 3D
 • -Extensii Gene Efect Hollywood
 • -Laminare gene
 • -Vopsirea Sprincenelor cu Henna Spa
 • -Microblanding Sprancene

Corina participa anual la cele mai mari competiții de acest gen în America și a luat de-a lungul timpului mai multe premii și nu se oprește aici. Spune ca își dorește sa se perfecționeze încontinuu, sa învețe tehnici noi, sa ii poată învăța și pe ceilalți fiind foarte pasionata de ceea ce face.

Pentru mai multe detalii despre preturi servicii, cursuri, puteți intra pe pagina ei ca sa va lămuriți.

Închei cu un citat celebru al lui Victor Hugo: ,,CÂND IȚI VORBEȘTE O FEMEIE, OBSERVA ÎNTÂI CEEA CE IȚI SPUNE CU OCHII".

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *