DE STIUT!

Bagajul de mana pentru avion

Măsoară dimensiunea bagajului de mana pentru avion cu telefonulsmart baggage

Fiecare companie aviatica are propriile reguli în ceea ce privește bagajul de mana pe care il poți urca în avion. Una dintre ele, extrem de importanta este cea care se referă la dimensiuni. Știu persoane care  își măsoară înainte de drum bagajul cu centimetrul din grija de a nu cumva depăși aceste dimensiuni și a avea probleme la îmbarcare.

Daca ti-as spune ca tocmai s-a lansat o aplicație de telefon care nu doar ca iți măsoară bagajul dar iți și spune dacă este potrivit pentru compania cu care zbori?

Este o nouă posibilitate de a măsura bagajul de mână, folosind doar aplicația pentru smartphone.

Smart Baggage se numește.

Aplicatia Smart Baggage  a fost creata ca un instrument pentru a îi ajuta pe pasageri să nu fie derutați de aceste diferențe și să se bucure de călătorie știind că bagajul lor de mână va fi acceptat fără probleme. Noua funcționalitate a aplicației  folosește Realitatea Augmentată pentru a scana bagajul pe care vrei să-l iei cu tine în cabină, spunându-ți exact dimensiunile pe care le are. Tot Smart Baggage îți afișează apoi o prezentare generală a dimensiunilor limită impuse de companiile aeriene și îți spune dacă poți să închizi liniștit fermoarul bagajului sau dacă este nevoie să îl schimbi.

Cum funcționează Smart Baggage?

Pentru a-și măsura bagajul de mână, călătorii trebuie să deschidă aplicația momondo și să acceseze funcția care îi ajută să scaneze bagajul. Scanarea se realizează deplasând camera în jurul obiectului pentru a-i identifica dimensiunile. Smart Baggage folosește tehnologia AR pentru a măsura suprafața în mod rapid (lungimea, lățimea, înălțimea, dar și proeminențele), comparând-o cu dimensiunile impuse de compania aeriană. În felul acesta, călătorii pot afla dinainte dacă le este permisă transportarea bagajului în cabină.

Aplicația  poate fi descărcată gratuit iar funcționalitatea este disponibilă pe ultimele versiuni iOS și dispozitivele Android susținute de ARCord.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *