RO-Wine 2019

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania

25-26 Mai – Bucuresti – Fratelli Studios

ro wine 2019

Evenimentul se bucura de un succes in crestere si in fiecare an aduce in fata publicului iubitor de vinuri si a profesionistilor din domeniul Horeca cele mai bune vinuri din Romania si Republica Moldova, si etichete de renume international. 
Organizat de Marinela V. Ardelean, alături de Liviu si Mihai Popescu, co-proprietarii Fratelli Group, RO-Wine | The International Wine Festival of Romania are loc la Fratelli Studios și reunește toti producătorii care doresc să își prezinte cele mai bune vinuri, atât în fața publicului de specialitate (proprietari si manageri horeca, oenologi, comunicatori etc.), cât și în fața pasionaților, celor care doresc să descopere cât mai mult din secretele acestui domeniu.
Se pregateste o editie RO-Wine cu totul speciala, cu o selecție spectaculoasă de vinuri premium și superpremium, dar si cu o serie de noutati menite sa satisfaca și sa surprindă dorintele si nevoile vizitatorilor si ale producatorilor participanti la RO-Wine.
Anul acesta vine urmatoarele noutati la RO-Wine Bucuresti : 
  • Zona Gourmet Experience – pentru prima data se va amenaja o zona speciala pentru expunerea spre degustare a produselor Gourmet. Expozanti din Romania si din strainatate vor avea ocazia sa intalneasca operatori din sectorul Horeca si iubitori de enogastronomie pe parcursul celor doua zile;
  • Ghidul RO-Wine – la eveniment se va lansa un ghid al festivalului impreuna cu editura Humanitas. Acest ghid va contine toti producatorii participanti la eveniment si vinurile expuse spre degustare, partenerii proiectului, si articole interesante pentru iubitorii de vin; 
  • Enoteca RO-Wine – pentru prima data la eveniment se vor putea achizitiona vinurile degustate la eveniment prin Enoteca amenajata la intrarea in locatie. 
Accesul vizitatorilor la eveniment se face dupa cum urmeaza : 
  • – accesul reprezentantilor Horeca – GRATUIT – tot ce trebuie sa faca este sa se inscrie pe site la categoria vizitatori; 
  • – acces RO-Wine degustare de vin – 50 lei / zi;
  • – acces RO-Wine degustare gourmet – 30 lei / zi; 
  • – abonament RO-Wine degustare vin & gourmet – 150 lei / 2 zile. 
Ambasadorii evenimentului sunt Virgil Iantu, Alina si Nicolae al Romaniei. 
Workshopuri si masterclass-uri inedite, o zona VIP cu o selecție speciala de Champagne, și multi invitați speciali sunt alte detalii ale acestei ediții. 
Urmând modelul consacrat al edițiilor anterioare din București, accentul va fi pus pe interacțiunea directă dintre oaspeți și proprietarii de crame și podgorii și, pentru că vinul este personajul principal, organizatorii optează în continuare pentru modelul occidental al festivalurilor superpremium, cu standuri identice pentru fiecare producător și cu un număr limitat de etichete ce pot fi prezentate.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?