Empire Events

Un Revelion pe cinste la Empire Events!

      De vreo 12-13 ani petrecem Revelionul oriunde dar nu acasă, deci avem ceva experiența în ceea ce privește cum se face un revelion la un salon, restaurant, hotel sau oriunde altundeva. Anul acesta am ales din nou Empire Events din București și am ales foarte bine! Am petrecut unul dintre cele mai frumoase Revelioane din viata noastră. Am ales salonul Regal pentru Petrecerea de Oscar și a fost absolut minunat. Am tras cu ochiul și la celelalte doua teme Revelionul Grecesc și Carnavalul Venețian și singurul lucru ce ne-a liniștit a fost “lasă ca mergem la anu’ la celalalt și apoi peste doi ani la celalalt”. Lumea s-a distrat peste tot! Noi? Noi am avut un an 2015 perfect și l-am încheiat la fel alături de prieteni într-un loc super!

empire events

      Sa va povestesc un pic cum a fost…

     Sunt patru saloane și au fost trei teme. Premiile Oscar, Carnavalul venețian – ajuns la a sasea ediție și Revelionul Grecesc. In fiecare salon s-a dorit sa se respecte tematica și am văzut niște costume absolut senzaționale la carnavalul venețian!  Noi de exemplu am fost primiți cu un covor rosu exact ca la premiile ce o sa urmeze în curând. Fiecare salon a fost decorat și aranjat într-un fel anume și se vede ca cei e acolo se ocupa cu asemenea evenimente ( nunti, revelioane, petreceri ) pentru ca totul mergea șnur. Ospătari cu mănuși albe, mese aranjate superb, flori peste tot..toate pregătite pentru noi cei care veneam sa petrecem! A fost frumos sa vezi când soseau invitații, eleganți pentru Oscar sau costumați pentru Carnaval. Frumoși și dornici de petrecere.

aranjament salon flori pentru doamne

Este primul loc unde am fost și la ora 20.00, lumea deja era pe ringul de dans …și cum sa nu dansezi când ești invitat pe ring de dansatori tineri și frumoși care te cheamă sa te distrezi. Normal ca am mers pe ring!

 Firește ca a fost băutura din belșug, firește ca mâncarea a fost foarte buna dar mie mi-a plăcut atmosfera!

aperitivul

Horele, dansuri moderne, muzica live sau concursurile cu premii nu prea ne-au lăsat sa stam la masa. Am fost nevoiți sa ieșim la dans pe muzica lui Miriam, Alin Trocan sau Marian Hagiu. Spre dimineața multe din doamne și domnișoare au renunțat la pantofii cu toc doar ca sa poată dansa mai ușor…

Concursurile si-au desemnat premiantii ( am vazut din păcate doar concursurile de la Regal si Venetian )

La final am mâncat și tortul care a fost minunat.

tort

Un Revelion pe cinste, intr-o locație de 5 stele unde îmi doresc sa revin. Pentru toata lumea LA MULTI ANI iar pentru cei care o sa aiba la Empire Events –  nunta sau botezul sau o petrecere oarecare…va asigur ca ați ales inspirat! Sunt buni in ceea ce fac si o sa aveti o noapte de neuitat!

A.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?