TARGURI SI EXPOZITII

Începe Târgul de Turism al României

Începe Târgul de Turism al României – un regal al ofertelor pentru cele mai frumoase destinații din țară și din străinătate!

Romexpo găzduiește între 17 și 20 noiembrie ediția de toamnă a Târgului de Turism al României. Târgul reunește cele mai mari companii din domeniu care își prezintă ofertele speciale pentru pasionații de turism cultural, turism de tratament, rural sau de business, dar și pentru cei care îndrăgesc croazierele, destinațiile exotice și turismul de aventură.

ttr-2016

Vizitatorii au ocazia de a descoperi cele mai bune oferte pentru vacanțele dedicate sărbătorilor de iarnă, pachete turistice pentru piețele de Crăciun din marile capitale europene, pachete pentru vacanțe la sky, oferte last minute ale marilor companii aeriene naționale și internaționale pentru city-breakuri de final de an.

Program de vizitare:

  • 17-19 noiembrie 2016 (joi – sâmbătă): între 10.00 – 18.00
  • 20 noiembrie 2016 (duminică): 10.00 – 16.00

Loc de desfășurare:

  • Târgul de Turism al României: Pavilioanele C1-C3
  • Romhotel: Pavilioanele C4 – C5
  • Târgul de produse tradiționale: Aleea Negustorilor

Accesul vizitatorilor:

  • Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului;
  • Auto: Porțile C și D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.
  • Bilet intrare adulți și studenți: 10 lei/zi
  • Tarif acces parcare: 3 lei/oră

Desigur, ediția de toamnă a Târgului de Turism vine și în întâmpinarea celor care deja se gândesc la sezonul estival, companiile expozante prezentând și pachete turistice pentru litoralul românesc, grecesc sau bulgăresc pentru vara anului 2017, oferte pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale departe de agitaţia oraşelor, dar şi reduceri pentru destinaţii exotice din ce în ce mai vizitate de români precum Republica Dominicană, Maldive, Thailanda, Bali, Seychelles, Zanzibar, Canare sau Mallorca.

Participanti

Peste 230 de agenții de turism și tour-operatorii din România, Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Iordania, Israel, Italia, Macedonia, Marea Britanie, Palestina, Republica Dominicană și Ungaria stau la dispoziția vizitatorilor pentru a crea împreună cu aceștia vacanțe personalizate în funcție de bugetul și preferințele fiecăruia.

Promovarea turismului românesc este o componentă importantă a ediţiei de toamnă a târgului. Romexpo și-a îndreptat atenția și de această dată spre iubitorii de vacanțe autohtone, în cadrul târgului fiind prezente Consiliile Județene din Arad, Arges, Bacău, Brăila, Dâmbovița, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mehedinți, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Neamț, dar și reprezentanți ai orașelor București, Piatra Neamt, Sibiu, Panciu, Sighișoara, Făgăraș, Caracal, Horezu, Techirghiol, Târgoviște, Iași, Băile Olănești Molivisu și Zalău. De asemenea, frumusețile zonelor rurale sunt reprezentate de comunele Drănceni, Dobrosloveni, Tătăruși, Aroneanu, Tupilați, Frumușița, Turia și Cetățeni care vor expune porturi tradiţionale și vor binedispune vizitatorii prin muzica şi dansurile specifice zonei din care provin.

Amanunte  gasiti pe site-ul  www.targuldeturism.ro

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *