Black Friday la directbooking.ro

Black Friday la calatorii!

Cumpara o vacanta la pret redus!

directbooking.ro are incepand de maine si pana pe 13 noiembrie un Black Friday la vacante.

Vineri 11 noiembrie 2016 incepe nebunia Black Friday nu numai la electrice si electronice ci si la vacante! directbooking.ro a pregatit pentru voi niste oferte deosebite care merita incercate! Reduceri de pana la 30% din pret pentru destinatii din Romania si strainatate sunt pregatite pentru voi.

black-friday

Destinatii ofertante din tari cerute de turstii romania cum ar fi Grecia, Turcia, Bulgaria, Spania si nu numai. O multitudine de oferte din Romania. Toate reduse, toate la pret de Black Friday!

directbooking

Ne-am obisnuit atat de mult cu zilele acestea de reduceri incat multi dintre noi asteptam an de an nerabdatori sa vedem ce cumparam. In afara de lucruri acum poti cumpara si vacanta ta viitoare! Stai pe faza si urmareste ofertele directbooking.ro de Black Friday.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?