HOTELURI

Pensiunea Agroturistica Laleaua Pestriță

Pensiunea Agroturistica Laleaua Pestriță din Bistrița

V-am povestit de curând despre Via Transilvanica. Un drum în genul Camino din Spania ce traversează Romania. Drumul asta trece și prin Bistrița iar Pensiunea Laleaua Pestriță este parte din el. Iar drumul își urmează cursul printre Parcul National Munții Rodnei și Parcul National Călimani. O zona cu poteci ascunse de păduri seculare, o zona cu o istorie milenara și cu oameni gospodari și ospitalieri. Romania frumoasa, unde nevoia de liniște și relaxare își găsește împlinire.

Noul trend în turismul romanesc este redescoperirea României. Dupa ce ne-am ostoit nevoia și dorința de a vedea locuri din afara tarii de cât mai departe de noi, încet încet revenim la ceea ce ne definește ca romani. La spiritul nostru romanesc, la locurile noastre de acasă, la oamenii noștri gospodari și ospitalieri. Si cautam zone noi, locuri noi, gazde noi și facem proiecte ca Via Transilvanica si ne bucuram când le găsim. De aceea, drumul ne-a dus de aceasta data în Bistrița Năsăud.

Aici, în inima naturii, intre Orheiu Bistriței și Ragla, la vreo 15-20 de minute cu mașina de Bistrița, va așteaptă pensiunea agroturistica Laleaua Pestriță și foarte aproape rezervația naturală de lalele pestrițe de unde pensiunea și-a și luat numele. In curând vine primăvara și locul acela va deveni un mini paradis. Lalelele vor împânzi pământul și culorile lăsate de natura vor exploda. Primăvara bate toate anotimpurile aici!

​Pensiunea Laleaua Pestriță, dispune de 6 camere, cu o capacitate de 12 adulți. Camerele sunt amenajate în două variante: 3 camere cu câte 2 paturi de o persoană și 3 camere cu câte un pat matrimonial. Toate camerele dispun de baie proprie și terasă, wi fi , TV plat, articole de baie iar în fiecare dimineața este servit un mic dejun continental, apreciat de oaspeți în mod deosebit pentru produsele naturale servite.

Pensiunea Agroturistica Laleaua Pestriță, pune la dispoziția oaspeților săi câteva  lucruri inedite. Grătarul exterior, o bucătărie utilata, loc de joaca pentru copii, posibilitatea de a închiria biciclete dar mai presus de toate posibilitatea de a pescui la crap în iazul din apropiere.

Pensiunea Laleaua Pestriță

Printre alte facilitați oferite putem enumera

  •  Parcare gratuită
  •  Grădină/curte, fermă proprie, livadă
  •  Internet wireless
  •  Acces la bucătărie
  •  Sală de mese, bar
  •  Living dotat cu TV
  •  Sanie trasă de cai pe timpul iernii
Pensiunea Laleaua Pestrița nu este locul unde sa găsești zgomotul turismului modern, nu este locul unde sa prinzi viteza cu care ești obișnuit/a acasă și ritmul frenetic de zi cu zi rămâne în urma. Oaza aceasta are ceva din vacantele la bunici. Calmul acela din copilărie, timpul ce trece mai încet, timpul care e suficient și pentru lectura și pentru masa și pentru pescuit dar și pentru joaca.

Aici se împletesc lucruri pe care nu le avem sau pe care le-am pierdut la oraș. Aici  găsim lucruri de care am uitat în goana noastră după city break-uri și destinații de aiurea prin lume. Obiceiuri vechi, mâncare naturala, aer curat, liniște, ospitalitate neprefăcuta. Nu ești oaspete…ești o ruda în vizita. 

Si liniștea din jur nu apasă aici. Liniștea din jur aici te relaxează și dacă toți doctorii spun ca stresul este cauza a majorității bolilor de astăzi, ar putea exista un medicament minune constând într-un sejur de 7 zile aici. 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *