Glasgow cu Blue Air

Glasgow este unul din orasele unde imi doresc sa ajung.

     Oras renumit pentru cultura sa, structurile victoriene impresionante, numeroase parcuri, dar si locul in care s-au nascut inventatorul James Watt, chef Gordon Ramsay sau Sir Alex Ferguson, Glasgow devine accesibil ca destinatie turistica datorita Blue air.

        Blue Air, prima companie de smart flying din Romania, anunta introducerea de zboruri directe intre Bucuresti si Glasgow.

     Bătrânul oras Glasgow este împărţit în două zone principale: City Centre, zona mai  importanta datorita dimensiunii, compusă din zonele de shopping şi distracţie, precum şi instituţii de comerţ, şi aşa-numitul West End – un cartier hipsteresc acum, cu un aer boem şi aristocratic, plin de terase, cafenele, pub-uri şi restaurante, care se intind in jurul Universitatii din Glasgow şi a Muzeului Kelvingorve.

Boeing 737-800

Biletele de avion sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 32,90 €*/ segment, online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agentii partenere, iar zborurile vor fi operate in fiecare zi de joi si duminica, incepand cu 17 decembrie 2015.

    Pentru a beneficia de cele mai mici preturi la biletele de avion pe rutele operate de compania noastra, pasagerii trebuie sa urmareasca in perioada urmatoare contul oficial Blue Air de Facebook pentru a lua cunostinta primii de noile destinatii pe care le vom introduce in orarul de vara 2016.

Rute Blue Air:

  • din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Glasgow, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino (Caselle), Valencia
  • din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Torino (Caselle)
  • din Sibiu: Stuttgart
  • din Constanta: Milano (Bergamo)
  • din Iasi: Londra, Paris, Roma
  • din Larnaca: Atena, Salonic
  • din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

C.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?